maandag 21 mei 2012

Win John Frieda Haarkleuringen


Wanneer de zomer weer in aantocht is heb ik zin om te shoppen en naar de kapper te gaan. Iedereen wil een nieuwe garderobe en een leuk kleurtje in het haar. Tegenwoordig hoef je niet meer naar de kapper maar kun je heel gemakkelijk thuis je haar verven. Tegenwoordig krijg je thuis al net zo'n mooi resultaat als bij de kapper, dit dankzij John Frieda Precision Foam Colour. 

De Precision Foam Colour is de eerste permanente haarkleuring die dankzij foamtechnologie thuis een salon-kwaliteit haarkleuring geeft. Je kunt kiezen uit maar liefst 20 verschillende kleuren waarmee je gemakkelijk en snel een natuurlijk-uitziend resultaat behaald.
Het enige wat je hoeft te doen om een mooi en egaal kleur resultaat te krijgen, is de foam in je haar masseren zoals je ook bij een shampoo doet. Door de foam heb je geen last van vlekken of gedrup en blijft het perfect in je haar zitten. Na twintig minuten heb je een prachtige kleurresultaat en na dertig minuten zijn zelfs je grijze haren gedekt.

John Frieda geeft maar liefst 2000 verpakkingen weg van de Precision Foam Colour.
Wil jij graag thuis uitproberen hoe de John Frieda Precision Foam Colour werkt?
En wil je graag kans maken op 1 van de 2000 verpakkingen? Meedoen is heel simpel, het enige wat je moet doen is hier doorgeven door wie jij het liefst de haarkleuring bezorgd ziet worden. Jou prins op het witte paard?, of toch een John Frieda hair expert? Makkelijk toch?

Zo kun jij een keer proberen of het product bevalt!

Advertorial

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.