woensdag 20 juni 2012

Achter de schermen: Vakbeurs Uiterlijke Verzorging

Twee weken geleden was ik voor de tweede keer bij de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging. Vakbeurs Uiterlijke Verzorging is het trefpunt voor ondernemers en relaties uit de beautybranche elkaar ontmoeten. Ik ging er dit jaar met school heen en we mochten gaan en staan waar we wilden. Zo ben ik met een paar vriendinnen een ronde gaan doen en heb ik een aantal sfeer foto's gemaakt. Vandaag een artikeltje met weinig tekst en veel foto's. Kijk mee naar leuke producten en bezigheden tijdens de beurs.


 
 Heerlijke scrubs van one minute manicure. De geuren ruiken heerlijk en zijn echt Sabon achtig. Miranda is hier haar handen aan het scrubben met een heerlijk ruikende frisse geur. Haar handen voelden natijd ook onwijs zacht aan.
Overal zie je merken komen die net als OPI Gel Colour nagellak hebben die door middel van een UV lamp twee weken blijft zitten.
Er werden erg veel sieraden verkocht.. Helaas geen echt zilver en goud, dus heb er niet te lang naar gekeken.
Ook zag je her en der sieraden rekjes en etalage stukken voor sieraden. Alles stukje goedkoper dan bijvoorbeeld bij een Xenos.
 Ook kon je op de beurs wimperextensions laten zetten. Echt super gaaf dit. Het werd gedaan door Romaris die o.a. ook SpaRitual lakjes verkoopt. Ik moet zeggen dat ik de wimper extensions er echt gaaf uit vind zien , misschien dat ik het toch eens ga proberen in de toekomst.
Body paint kleuren. Zeker gaaf om zo bij elkaar te zien. Het wordt ook erg vaak als schmink gebruikt.
Heerlijke body scrubs... ziet er leuk uit in de potjes, en zeker leuk om eens thuis zelf te maken.
Stijltangen op een rijtje van iso. Mijn haar is ook gekruld door een dame van is. In het begin zag het er echt perfect uit en ze zei dat de krul drie dagen zou blijven. Helaas was mijn haar die middag alweer uitgezakt.
Miranda en ik met onze paar krullen. Erg mooi, maar helaas bleef het niet zo.
Suiker hars. Het zag er zo ingewikkeld uit, en ik denk dat het ook niet heel makkelijk is.
Ik kwam Rita tegen van la Dot ( voorheen Kenji Tattoo) Ze herkende me omdat ik al eens eerder een artikel had geschreven over de tijdelijke tattoo producten. Hierboven liet ze in twee minuten tijd dit geweldig mooie siersel zien.
Linda helemaal blij met haar La Dot tattoo.
Nieuwe mooie verpakkingen met vele nieuwe designs.
Naast deze losse stempels hebben ze ook leuke starters setjes. Hiervan heb ik nu één thuis. Deze laat ik binnenkort aan jullie zien.
I-Sparkle stond er ook en hadden vele mooie dingen. Overal zag je mooie kleuren en glitter producten. Ze hadden heerlijke stuntprijzen op de beurs, dus heb ook wat dingetjes gekocht. Hier komt binnenkort meer over.
Ook stonden er een aantal stands met haar producten. Toch ging mijn interesse daar niet helemaal naar toe, al moet ik wel zeggen dat ik deze haarproducten er wel leuk uit vind zien.

Ik heb een leuke dag gehad en vele leuke mensen ontmoet. Zeker een aanrader om heen te gaan als je een bedrijfje hebt of een webshop.

Q: ben jij wel eens op een beauty vakbeurs geweest?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.