woensdag 20 juni 2012

Actiekrant.nl

Ze komen als paddenstoelen uit de grond schieten. Kortingssites met kortingscodes voor winkels en webshops. Ik hou wel van dat soort sites en maak er dan ook regelmatig gebruik van. Actiekrant.nl is weer een nieuwe variant. Een online site met aanbiedingen uit 195 steden in Nederland.


Hoe werkt het?
Lokale ondernemingen uit elke stad kunnen gratis acties op Actiekrant.nl plaatsen. Bijvoorbeeld de bakker op de hoek plaatst een korting bon op Actiekrant.nl die jij uit kunt printen en waarmee je korting krijgt. Maar ook de drogist, kledingswinkels, recreatie (het zwembad of de sportschool) en horeca ondernemingen kunnen op Actiekrant.nl acties plaatsen. Het resultaat; veel lokale acties op een rij, waar jij weer van kunt profiteren!

In Groningen hebben ze al een aantal leuke aanbiedingen zoals kortingsbonnen voor de Mac.Donalds en Smulwereld. Maar er staan zeker nog wat andere dingen bij. Het is nog niet heel veel, dit komt omdat de site nog maar net nieuw is. 

Ook kun je er heel makkelijk alle koopzondagen vinden per stad en zijn er ook dagaanbiedingen met vele verschillende producten. Wat ook super handig is, is dat je onder het kopje shops en spots alle winkels in de stad kan vinden. Dus als je een weekendje weg gaat kun je direct kijken wat er allemaal in de stad verkrijgbaar is.

Ik ben echt enthousiast over de site. Ik hoop dat er nog wat meer aanbiedingen komen, maar de vele opties die de site bied zijn echt top. Gewoon erg makkelijk om even voortijd op deze site te kijken en je bent voorbereid om de stad in te gaan.

Advertorial

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.