vrijdag 8 juni 2012

The Body Shop - Beautifying oil

Het is geschikt voor het lichaam, gezicht en haar. Gaan direct een droge huid tegen, laten je huid weer zijdezacht aanvoelen en werken verzorgend. Klinkt super toch? Nou ik kan je vertellen, dat is het ook. Sinds kort heeft The Body Shop (TBS) beautifying oils in 11 heerlijke geuren. Ik heb de Satsuma al een tijdje in huis en ben in korte tijd echt fan geworden van deze droge olie.

Tijdens het event kregen we uitleg over dit nieuwe product. Er zijn erg meerdere geuren verkrijgbaar en ik koos voor de Satsuma omdat ik deze geur heerlijk naar mandarijn vond ruiken. Later werd mij verteld dat de Satsuma geur niet in de gewone shops verkocht wordt, maar alleen in de outlet stores van TBS en buiten de Benelux. Ik baalde al ontzettend, want ik ben echt verliefd op deze geur. Toen ik contact had opgenomen met TBS vertelde de pr dame mij dat er wel wat berichten langs gekomen zijn dat de Satsuma geur naar Nederland komt. Laten we het allemaal hopen, en laat gewoon vooral merken dat de geur hier moet komen.
Ik vind de verpakking van de beautifying oils erg mooi en neutraal. Ze vallen best op en het logo trekt ook aan. Het is allemaal heel rustig en niet te opvallend gemaakt. In een flesje zit 100ml en hier doe je echt lang mee, want je hebt elke keer maar een kleine hoeveelheid nodig. Ik vind de dop persoonlijk niet zo prettig. Dit ook omdat je hier erg makkelijk mee morst en vies kan worden.
Het gaat hier om een 'droge' olie die niet vettig aanvoelt en lekker snel in de huid trekt. De beautifying oils bevatten 99,6% natuurlijke ingrediënten zoals : Kukuï-olie, amandelolie en maroelaolie. De Kukuï-olie komt van de Hawaiiaanse kukuïboom en zit boordevol vetzuren omega-3, -6 en -9. De amandelolie bevat een hoge gehalte beschermende vitamine E. Door al deze oliën heeft het een erg fijne vochtregulerende en verzorgende werking.

De olie is erg fijn in gebruik en je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig. De olie voelt erg zacht aan en trekt erg snel in de huid. Hij kan gebruikt worden als olie voor in de haar punten, als haar olie treatment, op droge plekken op het lichaam, combineren met je dagelijkse dagcrème enz enz, Het is echt een fijne multifunctionele olie die eigenlijk overal wel voor gebruikt kan worden. Ze ruiken ook nog eens heerlijk. En wat ik al eerder zei, ik ben verliefd op deze geur, dus laat hem maar snel naar Nederland komen in het vaste assortiment
Zoals ik eerder al zei vind ik de dop niet heel erg prettig. Daarom heb ik een klein gedeelte van de olie in een spray flacon gestopt. Deze kun je erg goedkoop bij bijvoorbeeld de Action, Xenos of drogisterij kopen. Hierdoor wordt het aanbrengen nog makkelijker en kun je erg precies en zonder geknoei werken.

De Beautifying oils zijn verkrijgbaar bij The Body Shop en zijn verkrijgbaar in de geuren: Coconut, Shea, Cacoa Butter, Chocolate, Moringa, Olive, Strawberry, Mango, Sweet Lemon, Satsuma en Pink Grapefruit.
De Beautifying oil is verkrijgbaar in de winkel of via de webshop en kosten €9,00 voor 100ml.
Op dit moment hebben ze tot 11 juni 20% korting op de beautifying oliën.

Q: Waar gebruik jij olie voor? Kende jij het begrip 'droge olie' al?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.