donderdag 28 juni 2012

The Body Shop Sale Tip - XL Shower Gel

Een van mijn favoriete producten van The Body Shop (TBS) is de shower gel. Ze ruiken heerlijk , reinigen goed en zijn geschikt voor alle huidtypes. Ik gebruik de shower gel dagelijks en wissel dan ook regelmatig van geur. Ik had de XL-verpakkingen in de webshop gezien voor €15 maar toch koop ik niet vaak wat in de webshop omdat ik een TBS in Groningen heb zitten. Toen ik even langsging om te kijken of ze de XL-verpakkingen daar ook hadden stond mij nog leuker nieuws te wachten. In de winkel waren de XL-verpakkingen maar €9.

Toen ik in de winkel stond en €9 zag staan kon ik het niet laten om het alleen bij de Satsuma te laten. Ik wilde erg graag de Satsuma, want ik ben sinds het TBS event van een maand geleden helemaal gek van deze geur. Mijn vriend is helemaal gek op de Sweet Lemon en dus stond die ook al snel bij de kassa. Samen zou dit op €18 komen en zou ik dus net geen stempel krijgen (TBS pashouders krijgen bij aanschaf van €20 een stempel, bij meerdere stempels mag je voor een bedrag wat uitzoeken in de winkel) Dus moest ik er nog wat bij zoeken vond ik. Uiteindelijk heb ik er een Moringa bij mee genomen omdat die van mij ook alweer bijna op is.
In de XL-verpakkingen zit 750ml. Dat is totaal 3x de hoeveelheid dan wat er in een normaal formaat zit. Hierboven zie je het verschil erg goed. Zoals jullie kunnen zien is mijn moringa shower gel bijna op dus kunnen we weer een tijdje vooruit.

Wat ik ook erg fijn vind aan de XL-verpakkingen is dat ze een pompje hebben. Dit werkt veel hygi├źnischer en je kunt het veel gemakkelijker doseren.
Ik ben erg blij met deze XL-verpakkingen. Ik vind ze ook erg mooi zo naast elkaar staan in de badkamer. Wij hebben de eerst komende tijd genoeg om ons heerlijk te laten ruiken onder de douche.

De XL-verpakkingen zijn in de winkel maar €3 duurder dan de normale verpakking en hier krijg je 500ml. meer. Zeker een aanrader dus. Heb je geen winkel in de buurt en wil je toch erg graag gebruik maken van de leuke aanbieding van €15 in de webshop voor een XL-vepakking? Op dit moment zijn de XL-verpakkingen ook online €9 voor 750ml.
De Moringa douche gel , de Sweet Lemon douche gel en de Satsuma douche gel heb ik, maar de geuren: Olive, Coconut , Stawberry en Grapefruit zijn er ook verkrijgbaar.

Q: Wat vind jij van de douche gels van TBS? en van de XL verpakkingen?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.