donderdag 7 juni 2012

Bourjois Combi Review

Omdat ik Bourjois Cherie ben voor dit jaar kreeg ik een welkoms cadeau set van Bourjois. Een leuk pakketje met leuke producten uit het assortiment. Vandaag laat ik deze producten zien in een soort random Bourjois producten artikel. Ik laat twee verschillende lakken zien, een lipstick, een mascara en een eyeliner. Kijk mee naar swatches en mijn mening over de producten.
Bourjois heeft verschillende collecties nagellakken. Hier heb ik 1 lakje van de So Laque! Ultra Shine en 1 lakje van de 10 days no chips nagellak. Beide lakjes hebben een leuk kleurtje en hebben allebei hun eigen pluspunten. De één heeft meer glans en de andere chipt minder.
Nr. 23: Een leger groen kleurtje die wat dikker is en daardoor iets langer er over doet om te drogen. De kleur vind ik erg mooi voor het najaar. Het lakje kost €8,50.
25 Rouge casino: Echt een bloedrode kleur met een oranje ondertoon. Deze lak is iets dunner van substantie en ook heeft deze veel meer glans. Het lakje kost €8,50.
Shame on me, maar ik had nog nooit een lipstick van Bourjois gehad. Ik vind de verpakking er echt super leuk uitzien. Ik vind het wel een luxe uitstraling hebben omdat je het uit een verpakking moet halen. De paarse dop is van hard plastic. De lipstick kleur zie je op de onderkant en de lipstick haal je uit de verpakking door het schuifje aan de zijkant van de verpakking.
Sweet Kiss 80 Fuchsia Cosmopolite: Wat is deze lipstick ontzettend fijn. Ik vind het echt een super mooi kleurtje. Hij blijft prima een tijdje zitten. Wel moet je na het eten weer een beetje bij stiften. Ik moet zeggen dat ik hem stiekem toch wel steeds weer pak en de laatste tijd vaak draag.
Volume clubbing mascara: Extra volume voor de hele nacht, dat is wat deze mascara moet doen. Ik vind de verpakking erg mooi. Zwart met zilver en geeft echt een beetje een clubbing gevoel.
Het borsteltje is wat anders dan andere mascara's. Hij is aan twee kanten bijna 'haarloos' en het ziet er uit of er maar aan twee kanten haartjes zitten. Er tussenin zit dus een redelijk grote ruimte waar een soort dikkige klodder mascara zit. 
Hier heb ik één laagje mascara aangebracht en moet ik zeggen dat ik er niet echt fan van ben. Hij heeft best veel klodders af en geeft echt een beetje het spinnenpoten effect. Tja, deze mascara is gewoon niet voor mij gemaakt. De mascara kost €14,95.
Liner Clubbin: Eyeliners zijn altijd handig om te hebben en deze ziet er lekker opvallend uit. Deze eyeliner is gemaakt om minimaal 8 uur op zijn plek te blijven zitten. Alleen make-up remover moet hem verwijderen.
De eyeliner heeft echt een kwastje en ik weet dat vele dit als moeilijk ervaren. Dit kan ik best goed begrijpen omdat hij toch aardig bewegelijk is. Zelf vind ik het wel erg fijn werken en moet ik zeggen dat ik dit echt een top eyeliner vind. Hij blijft prima zitten, al is het natuurlijk geen waterproof eyeliner. De eyeliner kost €11,95.
Hier zie je nog een swatch van de eyeliner en de lipstick. Mijn twee favoriete producten uit deze combi review van Bourjois.
Bourjois is verkrijgbaar bij een drogisterij of parfumerie bij jou in de buurt.

Q: Wat vind jij van de producten van Bourjois?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.