zondag 24 juni 2012

Catrice LE Coolibri - Oogschaduw pennen

Vanaf volgende week komt Catrice met de nieuwe LE, genaamd Coolibri... Een collectie met opvallende felle kleuren en leuke zomerse producten. Ik wil erg graag de nagellakjes van deze collectie hebben, maar die hadden ze helaas niet meer in Duitsland. Daar in tegen hadden ze wel deze mooie eyeshadow sticks. Ik heb de blauwe en de groene kleur meegenomen om te proberen en te testen. De roze en de gele kleur heb ik niet meegenomen omdat dit (naar mijn mening) niet hele draagbare kleuren zijn.
De oogschaduw pennen zitten in  hard plastic omhulsel en zijn makkelijk omhoog en naar beneden te draaien. Je hebt dus nooit een puntenslijper nodig. De top is rond en bol en relatief dik. Dit heeft zijn voor en nadelen. Je kunt er snel grotere stukken op je ogen mee inkleuren maar wil je een preciezer lijntje mee trekken dan wordt het al lastig. 
Hier zie je links de 02 Birds Flying High, een fel blauwe kleur met een kleine shimmer er in. Aan de rechter kant zie je de 03 Virgin Forest, een helder groene kleur met een soort metalic zilver shimmertje er in. Ik vind de oogschaduw pennen erg veel pigmentatie afgeven zoals je hierboven op de swatches ziet staan. 
Hier heb ik in twee minuten tijd even een snelle look gemaakt. Ik had de mascara al op en heb alleen de twee kleuren gebruikt op het bewegend ooglid en heb het een beetje in elkaar laten overlopen. De blauwe kleur heb ik ook nog onder het ook lichtelijk aangebracht en thats it!Het is niet een award winning look, maar het is zeker leuk om te laten zien wat een effect het al kan hebben in nog geen twee minuten. 

De kleuren zijn als ze net aangebracht zijn nog makkelijk te blenden en te vervagen. Maar zodra ze droog zijn, en dit gebeurd redelijk snel, zitten ze vast op de plek. Ze creasen niet en blijven eigenlijk de hele dag goed zitten. 
Eerlijk? ik ben echt verbaasd hoe fijn ze in gebruik zijn. Super handig voor de zomer als je even snel wat kleur op je ogen wilt hebben wat goed blijft zitten. Ik vind de verpakkingen ook erg tof en vallen lekker goed op.

De Oogschaduw pennen zijn in vier kleuren verkrijgbaar en kosten €3,49 per stuk. De Catrice Coolibri collectie zal rond juli in Nederland verkrijgbaar zijn bij Kruidvat en Trekpleister.

Q: Wat is jou indruk van de oogschaduw pennen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.