maandag 4 juni 2012

Daily Sillysilsil - Week 22

Soms heb je zo'n roerige week dat je niet helemaal meer weet wat je elke dag gedaan hebt. Dat had ik afgelopen week. Er is zoveel gebeurd dat ik het begin van de week gewoon ervaren heb als bijna een maand geleden ofzo. Ik heb niet heel veel foto's deze week, maar zeker leuk om te zien.
Afgelopen maandag werd ik heerlijk wakker gemaakt door Noah. Ik was jarig en had Noah (en Robert) het  hele weekend niet gezien omdat ik op persreis was. Heerlijk om dan weer in je bed te liggen met de twee mannen bij je waar je het meest van houdt. Hier was Noah aan het helpen om mijn cadeautje uit te pakken.
Maandag was het tweede pinksterdag en dat kwam natuurlijk super goed uit met mijn verjaardag. Ik heb het dit jaar super klein gehouden. Ouders, schoonouders en opa en oma. Ook omdat ik een druk weekend in Spanje heb gehad. Hier had ik even wat hapjes op tafel. Dat hoort natuurlijk wel bij een verjaardag :D
Got to love Snickers ijs ... Heerlijk vind ik die.
Toen ik als kind jarig was mocht ik altijd kiezen wat ik op mijn verjaardag wilde eten. Nu vond ik dat ik ook wel mocht kiezen en bestelden we heerlijk bij de Chinees.
Vaak moeten we opdrachten inleveren voor school en zo moesten we deze week een werkstuk over de spieren in het gelaat maken. We moeten het altijd vrijdags inleveren, maar nu kwam er onenigheid over de inleverdatum en vertelde de helft van de klas dat het woensdag ineens moest. Het was dinsdagavond 20.15 toen ik daar achter kwam en heb dus tot 02.00 doorgewerkt terwijl ik al kapot was van mijn verjaardag, weekend Spanje en stage. Die woensdag ochtend ben ik weer om 05.30 er uit gegaan om alles af te werken en het op tijd in te leveren.  Achteraf bleek op school dat het wel vrijdag ingeleverd mocht worden en baalde ik wel even. Ach ik had het klaar en daar was ik al erg blij mee.
Tja sinds ik een weekend in Spanje ben geweest is alles een beetje ontregeld in huis. Robert heeft het super gedaan, maar je merkt gewoon dat je weer in het ritme moet komen. Zo kwam ik na een lange dag er achter dat ik niet echt eten in huis had. Ach een beetje spaghetti, broccoli en saus maakt al een makkelijke en snelle maaltijd.
Super leuke Olymische collectie heeft Rimmel met drie super lakjes! Ik ben fan.
 Noah met een leeuwen staartje. Eigenlijk is hij voor onder aan de afstandsbediening.
Dit is het neon oranje kleurtje van de Rimmel collectie, love it!
Mijn ontbijt in de bus als ik heel snel moet. Meestal ben ik dan met van alles en iedereen bezig om klaar te maken en heb dan geen tijd meer om te ontbijten in huis.
Mac Donalds. Ik doe het altijd met een happy meal , daar heb ik echt meer dan genoeg aan :D
Wachten bij de Apotheek, want tja de pil moet natuurlijk gehaald worden.
Zaterdag naar de stad en action met dit als look en outfit. Ik ben erg blij met de sjaal van de Primark. Hij is lekker groot. Nu heb ik spijt dat ik niet de andere variant heb meegenomen.
Geshopt bij de Action. Helaas ben ik altijd meer geld kwijt dan gepland. Er is ook altijd zoveel leuks altijd. Hebben jullie dat ook altijd?
Subway.... hier had Robert wel een keer zin in.
Mijn ouders stonden ineens onverwachts voor de deur en voor ik het wist stond ik met mijn koffertje samen met Noah bij de auto van mijn ouders om daar een nachtje te slapen. We zijn ook nog gaan eten bij Sushimall. Dit is echt een aanrader en ik ga hier zeker nog een keer heen om er ook foto's te maken en er een hotspot artikel over te schrijven. Wil je er nu al wat over lezen, kijk dan even naar dit leuke artikel van Waymadi . Zij heeft er al eens over geschreven en is ook positief over het restaurant. 
Noah is helemaal happy met zijn Russisch sprekende scheerapparaat :D 
Noah lekker in bad bij opa en oma.
Mijn nagels gedaan met de base en topcoat en de pop your pink van de Olympische collectie van Rimmel.

Een rare en drukke week, maar zeker weer erg leuk!

Q: hoe was jou week? wat is jou favoriete foto van hierboven?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.