maandag 11 juni 2012

Daily Sillysilsil - week 23

Het is alweer maandag en dus weer de daily sillysilsil. Deze week weer niet veel foto's, maar dat komt ook omdat ik het heel erg druk heb met mijn laatste weken van school. Ik laat jullie vandaag mijn week iets anders zien dan normaal, want heb er een soort van collages van gemaakt. Kijk mee naar mijn afgelopen week.
1: Vorige week maandag gingen we met mijn opleiding naar de Vakbeurs uiterlijke verzorging in Hardenberg. We gingen hier met de bus naartoe en het voelde net weer als een schoolreisje van jaren geleden.
2: Ik zag een auto met serieuze fake lashes. Echt te grappig!
3: Op school een kopje ossenstaartsoep. Helaas was hij te sterk van smaak en smaakte hij naar vleesjus.
4: Even rustig wakker worden en meestal kruipt Lotje dan bij mij en gaat ze op mij liggen.
1: Ik had sinds tijden weer zin om een simpele nailart te doen en dit was het resultaat. Ik denk dat ik hier binnenkort nog wel een tutorial van ga maken.
2: Kliekjes dag :D ik had twee dagen achter elkaar meer gekookt en aten we dus wat verschillende dingen.
3: Ik heb voor het eerst met de camera een look opgenomen. Ik heb een budget look opgenomen en hoop dat het wat geworden is op camera... Als het wat is gaan jullie het terug zien op de site.
4: Ik vertelde in mijn shoplog al dat ik even zin had om te winkelen en daarom was ik ook even naar TBS gegaan. Daar heb ik de body mist in Satsuma kunnen krijgen die vanaf vandaag officieel in de winkel ligt.
1: Wat was het vrijdag een wisselvallige dag. Ik wilde Noah ophalen, maar het begon ineens zo te onweren en te regen dat ik maar even wachtte. Gewoon 15 min later was het helemaal open en scheen de zon. Zonnebril in de aanslag dus.
2: Noah opgehaald. Hij had goed zijn best gedaan op school en daarom mocht hij een mooie sticker.
3: Rara wat ging ik maken. Zalm, surimi en avocado zijn wel mijn basis vullingen voor sushi.
4: Hier zie je mijn bord vol met homemade sushi. Ik zat bommetje vol!
1: Mijn nagels helemaal in oranje style. Zaterdag speelde Nederland tegen Denemarken en helaas verloren ze met 0-1.
2: Bij de Hema kocht ik deze vitamines voor haar en nagels. Ik heb het niet voor mijn haar nodig, maar mijn nagels kan ik altijd gewoon ombuigen omdat ze zo dun zijn dus. Hopen dat dit werkt. Ik kreeg al wel een waarschuwing voor bijwerkingen, dus ik doe voorzichtig :D
3: Asperge soep met een broodje eten bij de Hema. Het zag er zo lekker uit maar het was echt niet lekker. Het zat me qua soep deze week niet mee.
4: Noah, Robert en mijn schoonouders zijn helemaal klaar voor het EK. Ik heb dat niet zo... Ik doe een beetje oranje nagellak en lipstick op en vind het dan wel genoeg. En ja komen ze verder, dan zal er misschien een petje en een oranje eyeliner bij komen. 
5: Noah wordt al zo groot, maar hij is dan toch weer zo klein als hij bij papa in de armen in slaap valt in de bus terug naar huis.
1: Helaas heeft Nederland verloren en kreeg ik al snel erna een breaking news bericht... Of ik het breaking news waardig vind weet ik niet.
2: Robert had erge last van hooikoorts en had alles verstopt zitten. Ik heb hem eindelijk aan het stomen gekeren. 
3: 's Ochtends een ontbijtje met een lekker sinaasappel aardbei drankje.
4: Little bit left over sushi ;D
5: Sephora heeft 3 nagellakken voor €10 en omdat ik maandag (vandaag) stage ga lopen even mijn favo Sephora lakje op gedaan. Dit is de dupe van Chanel Peridot.
6: Mijn twee liefdes van mijn leven.

Zoals jullie zien niet een hele bijzondere week, maar wel leuke foto's. Wel ben ik erg benieuwd naar wat jullie van deze daily sillysilsil vinden met de collages. Zie je het de volgende keer graag weer zo of heb je liever zoals ik het vorige week had. 

Q: De Daily Sillysilsil de Nieuwe style of Oude style?

1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.