maandag 18 juni 2012

Daily Sillysilsil - week 24

Wat een heerlijke en uitbundige week. Toetsen, Stage, Vaderdag, Huisje kijken en nog veel meer. Het was weer een volle week en we hebben weer veel gedaan. Kijk snel verder naar mijn week van dag tot dag.

Ik kreeg een tijdje geleden de tip om mijn twitter en instagram gelijk te maken zodat het makkelijker is om mij te vinden , maar ook om mij makkelijker een mention te sturen. Na lang dubben heb ik besloten om alles sillysilsilcom te noemen. Dit had ik al bij Facebook, dus dan had ik mooi alles hetzelfde. Je kunt mij volgen op twitter, facebook en zoek op Instagram op sillysilsilcom.
Via de apple site heb ik deze hoes voor de Ipad besteld. Je hebt dan de voor en achterkant in één kleur en kreeg dan gratis er iets in bedrukt.
 Het is weer tijd voor de Orange your life... Super lakje van Rimmel. Hier op de foto zie je niet helemaal de werkelijke kleur. Het artikel over dit lakje vind je hier.
Ik kreeg de nieuwe Playboy geur thuis met een kleine gouden clutch. Bijna niemand viel het op, maar een enkeling zei: he je ziet je bunny oren op het hoesje weerkaatsen.
Over drie weken is mijn stage bij Sephora afgelopen. Ik blijf echter nog wat langer in de zomer maanden, want ik ben aangenomen. Ik vind dat het grootste compliment wat je kunt krijgen van je stag, als je een baan aangeboden krijgt.
Woensdag had ik mijn theorie toets, en die ging erg goed. Die heb ik wel gehaald denk ik. Mijn praktijk toets ging iets minder. Model eigenlijk afgekeurd al kreeg ik wel de voordeel van de twijfel. Maar na de toets voelde ik me gewoon helemaal down en heb ik me lekker verwend met een Ben&Jerry's.  Overigens vond ik deze smaak lekker, maar niet geweldig super ofzo.
Robert en ik gingen iets spannends en nieuws doen, maar wilde het nog even geheim houden. Overal kwamen speculaties. Velen hadden het goed, maar het liep een beetje uit de hand. Het ging van een huis kopen, trouwen tot zwanger en echo.. Er werd zoveel op twitter en facebook gezet dat we het maar snel verteld hebben. Ik ben NIET zwanger, we gingen NIET voor een echo kijken, we gaan ook (nog) NIET trouwen. We hebben gekeken voor een huis.

Robert en ik wonen nu al een paar jaar samen in een huurhuis en wilden nu wel graag een stap verder. Voor ons is het op dit moment gunstig. Wij kunnen het betalen, mensen moeten of willen hun huis kwijt. De prijzen zijn laag op dit moment en daarom is het voor ons juist een fijn moment. We vinden het heel spannend, maar hebben er heel veel zin in.  De aankomende tijd gaan we wat huizen bekijken en dan kijken we wel verder.
Ontbijtje in de stad met Robert met een warme chocolademelk met slagroom.
Met een panini met geitenkaas, walnoten en honing. Jummie Jummie.
Sneller dan verwacht... De Ipad smart case was al binnen gekomen. Ik vind hem erg gaaf en ben er erg blij mee.
Noah was na thuiskomst van school (kinderopvang) na het eten direct op de bank in slaap gevallen. Van spelen wordt je ook erg moe!
Sushi time! Ik had zo'n heerlijk stuk tonijn gezien bij de AH dat ik hem niet kon laten liggen.
Omdat Robert full time werkt en ik school en stage elke dagen van de week heb worden mijn pakketjes vaak bij de buren afgeleverd. Ik begin steeds vaker pakketjes te krijgen en ben dan mijn buren ook heel erg dankbaar dat ze het elke keer voor mij aannemen. Scheelt mij weer een ritje naar het postkantoor.
We besloten zaterdag naar de Ikea te gaan om inspiratie op te doen voor als we een huis gaan kopen. Robert wilde balletjes eten. en ik nam....
gegratineerde vis met groente en aardappel rondjes. Noah had natuurlijk een kids menu.
Hoe luxe is dit? gewoon lekker liggen in de kar en rijden door de Ikea.
Ik heb overal gezocht naar de brullies van m&m's , nergens waren ze meer. Gelukkig kwam mijn schoonmoeder er mee aan lopen. Noah de leeuw 3.0 :D
Er staat een huis te koop met dit uitzicht. Het is gewoon in de stad Groningen, maar toch veel natuur. Binnenkort hebben we er een bezichtiging.
Noah aan het bellen blazen met zijn pistool.
Leuk zomer pakket van de Etos. Laat de zomer nu maar komen!
Samen met Noah kleuren. Mijn tekening is helaas niet af gekomen. volgende keer maak ik hem af.
Perfecte en leuke Vaderdag. Lekker barbecue'en bij mijn ouders in de tuin en gezellig een middagje samen. 
Mijn moeder had een heerlijke tarte tartin gemaakt met peren. Het was echt goddelijk!


Volgende week wordt echt een booming week. Huizen bekijken, Marco Borsato concert, pesentatie Amsterdam, uitslag school toetsen en nog veel meer... .

Q: hoe was jou week? wat is jou favoriete foto van hierboven?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.