maandag 25 juni 2012

Daily Sillysilsil - week 25

Maandag ochtend, dus Daily Sillysilsil staat weer voor jullie klaar. De zomer is weer begonnen en mijn opleiding is voor dit jaar bijna afgelopen. Drukke tijd met vele leuke dingen. Ik heb echt een booming week gehad, maar daar waarschuwde ik vorige week al voor. Kijk mee naar mijn geweldige week.
 Maandag sport/dans ochtend op school. Er was ook een quiz en ons team had de meeste vragen goed dus ontvingen we als prijs een bidon van onze school. Noah vond het ding geweldig.
Ooglook snel gemaakt met de nieuwe Catrice LE Coolibri oogschaduw pennen.
Ik kreeg maandag de uitslag van mijn laatste toetsen van het jaar en heb deze beide in 1x gehaald. Dit houdt in dat ik alle toetsen dit jaar in 1x gehaald heb en ik dus geen herkansingen hoef te doen. Mijn ouders kwamen langs en zijn we met zijn allen sushi gaan happen in de stad.
Ik vond de Catrice Apropos Apricot nagellak kleur een beetje saai dus gooide er deze knal roze China Glaze crackle lak overheen.
 Woensdagochtend had ik een persevent in Amsterdam op de 32e verdieping van de Rembrandttoren.
Het uitzicht was echt mega, je kon over heel Amsterdam kijken.
Heerlijke cupcakes die er niet alleen lekker uitzien, maar ook nog eens lekker smaakte.
 Are you ready to brighten up? een mooie slogan van Philosophy.
Na het event moest ik een paar uur in Amsterdam wachten omdat die avond ik naar een optreden van Marco Borsato. Ik was niet de enige die moesten wachten en dus zat ik samen met Seren en Aisha bij de Bijenkorf en hebben we alledrie zitten te bloggen.
Snel even een kleine hap als avondeten.
En hier stond hij dan de Ziggo Dome, het nieuwste concert/evenementen hal van Nederland.
Meiden vroegen al aan mij hoe het kon dat ik al naar een concert van Marco ging voordat de Ziggo Dome open was. Het is heel simpel. Ziggo Dome is mede gebouwd door Ziggo en om alles te checken hield de Ziggo Dome ism Marco Borsato een try out. Hierbij werden alle werknemers van Ziggo ( Robert werkt bij Ziggo) uitgenodigd en mochten ze plus drie meenemen. Het mooie was dat Robert ook nog een V.I.P. kaarten had gewonnen en daarom hadden we een mooie plek en konden we de hele avond gratis drankjes halen.
Toen ik binnen kwam lopen kreeg ik wel even kippenvel. Wat een inmens groot gebouw en wat onwijs veel mensen. Er passen 22.000 mensen in en er waren er nu rond de 20.000.
Deze foto heeft mijn schoonmoeder gemaakt. Het geeft een beetje een indicatie van waar wij zaten. Helaas werd mijn Spiegelreflexcamera bij de ingang ingenomen en mocht ik geen foto's maken. Na het concert mocht ik hem weer ophalen.
Lekker een broodje eten in de stad. Het was onze eerste keer bij croissanterie Paris, maar het is echt een aanrader. Zeker ons favo plekje geworden om een broodje te eten. Op de achtergrond zie je de Martinitoren.
Eindelijk heb ik geschikte slippers gevonden voor mijn praktijklessen op school. Ik had nu elke keer dichte witte schoenen aan en dat was soms best warm. Deze Birkenstock is echt niet mijn smaak, maar het moet en het zit lekker.
Mijn favo base coat van Sally Hansen nu 50% bij de Ici Paris XL. Direct maar twee mee gekregen.
Hier nog een foto net voor het concert van Marco Borsato. Overigens ben ik geen fan van hem, maar vind ik wel dat er leuke nummers tussen zitten.
 Maybelline Color tattoo 24hr was 1+1 gratis. Deze zitten nu in de test.
Klein cadeautje voor Robert gekocht. Gewoon om niks.... Soms verwend hij me met zoiets en nu doe ik het eens.
Vrijdag was het midzomernachtfeest bij Noah zijn Kinderopvang en daarom was het een groot feest. Hier was hij lekker aan het genieten van poffertjes.
Heerlijk ontbijtje. Aardbeien op knäckebröd .
Ik denk al maanden niet meer gehad, maar ik had er ineens zo'n zin in.. Echte stroopwafels van de markt. Nee niet uit de winkel, nee echt verse van de markt.
Onwijs blij met mijn Aviator bril van Polar via Zonnebrillen.com
Suzanne van deltacephei had een aantal foto's van mij gemaakt tijdens het Philosophy event.
Zaterdag had ik zin om bloemen te kopen op de markt. Ik heb nu drie vazen in huis staan vol met bloemen voor een tientje.
Noah spaart ze niet echt maar vind ze wel erg leuk, dus mama kon aan het plakken.
Klein verwen momentje voor mezelf. Even een snelle Satsuma body scrub gemaakt van de beautifying oil en suiker. Verder gedouched met de showergel van satsuma en body mist na het douchen van Satuma gebruikt. Ik mis alleen nog de body butter.
Mijn haar in gevlochten zodat ik morgen een mooie slag in mijn haren heb.

Booming week, maar onwijs leuk! 
Q: hoe was jou week? wat is jou favoriete foto van hierboven?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.