zondag 17 juni 2012

Dove Limited Edition ‘Beauty Blossom’

Afgelopen winter kwam Dove met haar eerste limited edition lijn van drie producten. Na het grote succes van de winter limited edition heeft Dove nu een zomerse limited edition uitgebracht. De zomer LE lijn heet Beauty Blossom en bevat de geur van lotusbloemen. De LE bestaat uit drie producten: de bodycream, de body lotion en de shower gel. Drie heerlijke producten producten die niet kunnen missen in de badkamer.


Beauty Blossom Cream: 
Een dikke, romige en voedende crème die je op je gehele lichaam kunt gebruiken maar zeer geschikt is voor droge plekken. De crème ruikt heerlijk subtiel naar de geur van lotusbloemen en de herkenbare geur van dove komt er ook in terug. De lotusbloemen geur vervliegt na een tijdje en je blijft een heerlijke subtiele geur op de huid ruiken.

Omdat de crème zo dik en romig is zou je verwachten dat hij niet heel snel in de huid zou trekken. Echter is dit totaal niet het geval. Hij trekt zo mooi snel in de huid. Je huid blijft er zeker tot 's avonds laat lekker zacht door voelen. Zoals ik al zei is de crème geschikt voor het gehele lichaam, echter zou ik het niet op het gelaat gebruiken omdat hij dan waarschijnlijk te voedend is.
Beauty Blossom Body Lotion:
De body lotion heeft weer dezelfde lekkere geur. Hij is dunner dan de crème, en heeft een fijne substantie van lotion. Deze body lotion heeft een Deep Care complex. Dit complex dringt door in de bovenste laag van de huid. De huid wordt zo niet alleen gehydrateerd, maar ook diep gevoed, met als resultaat een mooiere, zachtere en gladdere huid.

Persoonlijk vind ik de body lotion prettig dan de crème, dit komt omdat ik de lotion net even wat makkelijker en sneller vind smeren.
Beauty Blossom Douche Creme : 
Een lekkere romige douchegel die weer de heerlijke lotusbloemen geur heeft. Toch is de douchegel iets frisser, en dat vind ik juist wel lekker voor onder de douche. De douchegel heeft een therapie voor de huid genaamd NatriumMoistur. NutriumMoistur is een revolutionaire formule die de huid voedt tijdens het douchen en ervoor zorgt dat de huid er mooier en gezonder uit gaat zien.
Je kunt erg goed de verschillende substanties naast elkaar zien. Zo zie je dus ook erg goed het verschil tussen crème en de bodylotion.
Ik vind de lijn erg fijn en de body lotion en de douche gel zijn wel echt mijn favoriet. Ik vind overigens de verpakkingen er erg leuk uitzien. Ze zijn echt herkenbaar als dove, maar hebben toch een leuke twist met de roze lotusbloemen.

Dove Beauty Blossom Douchecrème Adviesprijs 250 ml € 3,49 
Dove Beauty Blossom Body lotion  Adviesprijs 250 ml € 6,99 
Dove Beauty Blossom Body cream Adviesprijs 150 ml € 2,29 

De Limited Edition Beauty Blossom is verkrijgbaar bij de drogist bij jou in de buurt en zal verkrijgbaar zijn tot en met September 2012

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.