vrijdag 15 juni 2012

Essence - Miami Roller Girl Trend Edition

Ik kwam net een erg gaaf berichtje tegen op internet. Essence komt met een LE genaamd Miami Roller Girl. Ik weet nog niet zeker of deze collectie naar Nederland komt, maar hij zal in juli en augustus in Duitsland verkrijgbaar zijn. Deze collectie heeft een ombre blush en hair extension... ik ben erg benieuwd... Kijk snel verder naar een leuke eerste impressie.


 Ombre Blush 
Drie kleuren Oogschaduw 
Haar Extensions 
Lip balm.
Nagellakken. Wat een gave kleurtjes, ik wil ze allemaal!

Ik ben erg benieuwd naar deze collectie en kan niet wachten tot ik het officiële bericht uit komt. Dat is nog even afwachten allemaal.

Q: wat vind jij van deze LE van Essence?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.