donderdag 14 juni 2012

ICI PARIS XL - Only You Nagellak - Zomerlook

Only You is het exclusieve merk van Ici Paris XL die deze zomer een aantal lekker opvallende nagellakjes uitbrengt. Only You heeft een standaard collectie van 22 lakjes en nu hebben ze deze collectie uitgebreid met 5 extra up-to-date kleuren. Voor deze zomer zijn dat: Banana Split, Acid Love, Pink Kiss, Wasabi en Miss Bikini. Ik heb de kleuren 383 Wasabi ,de 113 Banana Split en een base coat. Kijk mee voor foto's en swatches van de lakjes.

Base Coat: Een simpele base coat die een mooi glansje geeft. Hij droogt snel waardoor je snel de kleur er overheen kan doen.
113 Banana Split: Een heerlijk fris geel kleurtje. Echt een banaan kleur. De kleur dekt erg goed in twee dunne laagjes en heeft een erg mooie cream finish. Heerlijk kleurtje voor de zomer.
338 Wasabi: Een lekker fel groen kleurtje die net als de banana split erg goed dekt in twee dunne laagjes. Er zit een heel inieminie shimmertje er in. 
Ik vind de lakjes erg leuk! Ik vind de namen erg goed gekozen, want de namen zijn ook precies zoals de kleuren zijn. Er zit 10ml in een flesje en heeft een lekker breed, plat kwastje. De lakken drogen prima. 

De nagellak kost €4,95 per stuk en is verkrijgbaar bij Ici Paris XL of via de webshop.

Q: Kende jij de Only You lakken al? Welke kleur is jou favoriet?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.