woensdag 13 juni 2012

Jassen voor de Zomer

Advertorial

In de zomer zijn de temperatuurverschillen vaak nogal lastig en het is dan altijd handig om een zomerjas mee te nemen. Gelukkig zijn in 2012 op dit gebied weer een aantal leuke trends te zien maar ook 'oude bekenden' zijn nog niet uit de mode.

Een jasje kan een goede basic zijn om met opvallende kleren te combineren. Een origineel t-shirt, skinny jeans of felgekleurde hoge hakken; de combinatiemogelijkheden zijn  eindeloos. Voor de alledaagse look zijn jeans jassen een goede optie. Deze past bij alle kleuren en de rest van de kleren zijn makkelijk gekozen. Voor een iets meer gedurfde combinatie kun je kiezen voor een jurk met pailletten, ritsen of franjes. Anno 2012 mag je zelfs voor jeans op jeans gaan, maar dan wel met verschillende tinten, bijvoorbeeld een donkere spijkerbroek samen met een verwassen spijkerblouse. Voor een echte festival zomer mag je ook wel iets bijzonders kiezen. Daarbij past de hippie look met een lange rok en stoere laarzen of een shorts, een cool shirtje en natuurlijk het jeans jasje.
 
Een leren jas
Een ander type jasje komt het hele jaar door van pas, een leren jas. In 2012 zijn felle kleuren helemaal hip en dus zijn ook leren jasjes in rood, paars of groen verkrijgbaar. Deze kleuren combineer je het beste met een simpele broek of shorts, dan valt de jas pas echt op. Heel leuk zijn ook jassen met studs, stiksels of franjes. Als je bang bent dat je van een kleur verveelt raakt kies dan een simpel model in het zwart of lichte bruinkleuren. Vooral een zwarte leren jas is makkelijk te combineren met felle kleuren en past bij een chiq outfit evenals bij een stoere 'rock chick look'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.