zaterdag 30 juni 2012

Kleur je zomer met Etos en spaar gratis nagellak

Deze zomer zijn de felle kleuren weer helemaal de trend en zijn ze erg goed te combineren tot het colour blocking thema. Etos speelt hier erg leuk op in en komt met een zomercollectie die super geschikt is voor op het terras, het strand of op vakantie. Etos heeft leuke accessoires, make-up en meer in deze collectie en wat het nog leuke maakt is dat je nu gratis nagellakjes kunt sparen in leuke zomerse kleurtjes.

Dit is echt jeugd sentiment voor mij. Klikarmbanden hadden we vroeger. Dat waren van die stijve banden die je om je pols slaat en dan perfect er om heen zit. Dit horloge heeft een kanarie gele kleur en valt erg goed op. Hij is nog in drie anderen kleuren verkrijgbaar (rood , oranje en paars) en kost €9,99.
Etos heeft naast de felgekleurde horloges ook vier leuke felgekleurde zonnebrillen. De plastic montuur heeft een matte finish en de glazen zijn opvallend weerspiegellend. Ook de zonnebrillen zijn in vier kleuren verkrijgbaar (geel, rood, blauw en oranje) en kosten ze €9,99.
Deze zomer hebben ze diverse nieuwe lakjes. Essie heeft wat nieuwe kleurtjes zoals de rode 65 Geranium (€9,99) . 
In het midden zie je een leuke Etos Long Lasting lakje die je tot en met 22 juli gratis krijgt bij besteding van €15,-. Er zijn totaal 8 kleuren, dus spaar ze allemaal. 
Rechts zie je een lakje uit de zomercollectie van Etos. Deze striper heeft een dun en lang kwastje zodat je nail art op je nagels kunt aanbrengen (€1,99). 
Hier zie je Essie Geranium, een opvallend brandweer rode kleur die in twee dunne laagjes nog net geen goede dekking geeft helaas. Het lakje lakt onwijs prettig. 

Wisten jullie trouwens dat Etos meer dan 300 verschillende kleuren nagellak verkoopt? Van het eigen merk tot het Amerikaans merk Essie die op dit moment 70 lakken in het assortiment hebben. 

Vanaf deze week tot en met 22 juli mag je bij besteding van elke €15,- een zomers Etos nagellakje uitzoeken. Er zijn acht trendy kleuren, dus spaar ze alle acht. Let wel op: op=op.

Q: Doe jij aan colour blocking?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.