woensdag 27 juni 2012

Kleurige sieraden en passende nagellak

Advertorial
Kleurige sieraden en passende nagellak zijn trends die helemaal bij dit seizoen horen. Het draait allemaal allang niet meer alleen om de kleding die je aan hebt, maar vooral ook om de accessoires die ervoor zorgen dat je een opvallende look hebt.

Kleurige sieraden in alle soorten en maten
Sieraden in alle kleuren van de regenboog; dat is de trend van dit moment. Voorheen werd je al raar aangekeken wanneer je zilver en goud aan één hand droeg, maar vandaag de dag is het juist helemaal hot als je
zoveelmogelijk kleurrijke sieraden draagt. Denk hierbij aan felgekleurde armbanden in diverse designs, aan fleurige oorbellen en kettingen in verschillende kleuren. Uiteraard is er nog veel meer te vinden op het gebied van sieraden, als (teen)ringen en enkelbandjes. Hoe meer, hoe beter.


Passende nagellak bij je opvallende look
Als je kiest voor een opvallende look met veel kleurrijke sieraden, dan wil je natuurlijk ook dat je nagellak indruk maakt. De focus ligt niet meer alleen op je schoenen, je shirt of je sieraden, maar op het complete plaatje. Wanneer we het hebben over
nagellak die een meerwaarde levert aan je complete look, dan hebben we het ook zeker niet over eenvoudig rood. Nee, we hebben het over geel, groen, blauw en roze. Kortom, felle kleuren die uitstekend combineren met je kleurrijke sieraden.

Maak je eigen stijl
Natuurlijk wil je met de mode mee gaan, maar de mode van vandaag de dag vertelt je juist lekker jezelf te zijn. Mode is niet meer 'iedereen in dezelfde kleur'. Mode is wie jij bent. Combineer kleuren zoveel als je wilt en zorg voor een complete outfit die helemaal bij jouw stijl en smaak past. Maak je look af met kleurrijke sieraden, hippe nagellak en de juiste accessoires en je bent klaar om naar buiten te gaan. Waarom zou je het niet doen, in een maatschappij waar alles kan en mag? Geniet ervan! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.