woensdag 27 juni 2012

Maybelline Color Tattoo

Afgelopen week vertelde ik al in de sale shoplog dat ik twee Maybelline color tattoos gekocht heb. Ze zijn sinds vorige week nieuw in Nederland gekomen en zijn een ware hype in Amerika. Ik was eerst heel erg aan het twijfelen omdat ze €9,95 per stuk kosten en ik het natuurlijk niet echt hoef te hebben. Totdat Serena mij vertelde dat ze nu bij de Etos 2e product gratis hadden op alle Maybelline oogmake-up. Ik heb toen direct langs de Etos gegaan om te kijken of ze er al waren heb uiteindelijk de 20 Turquoise Forever en de 45 Infinite White meegenomen.

De color tattoo is een oogschaduw met een crème structuur die je als oogschaduw, als basis en als eyeliner kunt gebruiken. Maybelline zegt dat hij 24 uur op zijn plek moet blijven zitten zonder te creasen. 

Ik vind de verpakkingen er mooi uitzien. Ze zijn van glas en voelen daarom iets zwaarder aan. Wel vind ik het jammer dat de barcode zo pontificaal op de dop staat. Maar op de kop zie je de kleur er erg mooi doorheen en zie je direct welke kleur je te pakken hebt.
45 Infinite White : Een parelmoer witte kleur.
20 Turquoise Forever : Een azuur felblauwe kleur.
De swatches zijn echt a-m-a-z-i-n-g! Er komt echt onwijs veel kleur vanaf en hebben een erg goede pigmentatie. Ze zijn echt super creamy en brengen super makkelijk aan. Hierboven is een wat dikker laagje, maar je kunt het ook was dunner aanbrengen om het wat subtieler te maken. Je kunt de kleuren goed blenden totdat ze opgedroogd zijn.
Bij deze look heb ik beide kleuren gebruikt samen met Too Faced - Nice Ash oogschaduw. Zoals je kunt zien springen de kleuren er echt uit. Ze creasen niet, maar geven wel een klein beetje af als je er overheen wrijft. De look heeft het een dag vol gehouden en zat aan het einde van de dag nog steeds erg goed.
Ik moet zeggen dat ik de color tattoo erg gaaf vind. Ze zijn prettig in gebruik en zijn zeker een aanrader. Ik zal ze vaak gaan gebruiken als basis voor onder een oogschaduw. In Duitsland zijn nog meer kleuren verkrijgbaar en ik denk dat ik daar binnenkort maar eens een kijkje ga nemen.


Op dit moment zijn er zes kleuren verkrijgbaar in Nederland. De Color Tattoos zijn te koop bij een drogisterij bij jou in de buurt en kosten €9,95 per stuk. Kijk zeker even in de folders voor aanbiedingen, want die zijn er zeker!


Q: Wat is jou indruk over deze color tattoo kleuren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.