vrijdag 15 juni 2012

Met Glossybox en Herôme naar Snow White & The Huntsman

Een tijdje geleden ontving ik een hele leuke uitnodiging van Glossybox in samenwerking met Herôme. Alle ambassadors waren uitgenodigd om een gezellige middag te hebben samen met een vriendin. Je zou van te voren een mooie manicure krijgen en daarna ging je naar de voorpremière van de film Snow White & The Huntsman. Ik zat in grote twijfel omdat het tijdens mijn lesuren op school zou zijn. Aangezien ik net het weekend ervoor naar Spanje was geweest besloot ik verstandig te zijn en voor school te gaan. Ik wilde niet teveel missen omdat dit ook de moeilijkste periode van het jaar is. Wat baalde ik dat ik moest afzeggen, want het had mij echt super geleken. Na kort te hebben gebaald, bedacht ik mij ineens dat misschien iemand anders voor mij heen zou kunnen gaan. Uiteindelijk wilde Esther voor mij in de plek en heeft zij een aantal foto's van deze dag voor Sillysilsil gemaakt.


De meeste foto's zijn gemaakt door Esther. Sommige foto's komen van de
 facebook pagina van de Glossybox.
 Er zaten een aantal dames klaar om iedereen een mooie manicure te geven met de nieuwe lakjes van de Herôme W.I.C. Snow White & The Huntsman collectie.
De nieuwe collectie en een super mooi box met verschillende keuren nagellak van W.I.C.
Iedereen krijgt een manicure. Pure verwennerij.
Het begon in het japans restauranIchi-E. Een erg sfeervol en mooi ingericht restaurant nabij het Amsterdam Bijlmer Arena station. Hier kreeg iedereen de manicure en je kon genieten van sushi. 
Hier zie je de zes lakjes van de collectie naast elkaar. De twee rechtse kleuren zijn crackle lakken.
Hier zie je drie willekeurige lakken van de collectie geswatched door Esther.
Voor de dames stond een leuke goodiebag klaar. Namelijk een doosje met de gehele collectie van Snow White & The Huntsman en een doos met lekkers voor tijdens de film. Super leuk gedaan.

De hele groep bij elkaar. Zoals jullie kunnen zien was het een gezellige boel. 

Hier zie je de trailer van de film. Ik vind het echt jammer dat ik hem nog niet gezien heb, want het lijkt me een erg mooie film. 

Ik vind het jammer dat ik er niet bij aanwezig kon zijn, maar ben erg blij dat Esther voor mij in de plaats wilde gaan en namens sillysilsil heen wilde. Glossybox en Herôme ook bedankt!

Q: hoe lijkt jou de film? En want vind je van de kleuren nagellak?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.