zaterdag 9 juni 2012

Mini Shoplog : The Body Shop, Yves Rocher en meer

Gister had ik even zin om de stad in te gaan. Even een paar winkeltjes in. Soms heb je dat gewoon. Je hebt niks nodig, je wil even rondneuzen maar je hoeft niet veel te kopen. Ik wilde sowieso even naar The Body Shop omdat vanaf maandag officieel de nieuwe body mists te koop zijn. Ik heb niet veel gekocht, maar vind het wel leuk om even aan jullie te laten zien. Kijk mee wat ik gekocht heb. 

Sinds een tijdje verkoopt de Xenos Sushi benodigdheden. Ik denk dat heel veel mensen hier blij mee zijn, want meestal moet je naar een toko wil je sushi spullen voor een normale prijs kopen. Nu kan ik dus zo nu en dan mijn nori en sushi rijst bij de Xenos halen. De nori koste €2,00 per pakje.
Bij Yves Rocher rook ik een tijdje een kokosnoot eau de toilette. Ik nam hem toen niet mee omdat Robert hem niet lekker vond. Ik vond hem eigenlijk wel heel erg lekker en besloot nu een kleine van 20ml mee te nemen om te proberen. Hij ruikt gewoon puur naar kokos en denk dat dit i.c.m. mijn kokos body butter van The Body Shop. Ik moet ook zeggen dat hij voor een eau de toilette erg lang op de huis blijft hangen. Dit kleine flesje kost €3,50
Ik kocht ook deze anti roos shampoo van Yves Rocher omdat ik hier goede dingen over hoorde. Ik hoop dat hij erg fijn is en als dat zo is laat ik er zeker nog iets over horen. Hij koste €5,90 en is geschikt voor alle haar types.
Waarvoor ik naar de stad ging was The Body Shop. Vanaf aanstaande maandag zijn er nieuwe body mists te koop. Omdat ik daar regelmatig kom en ze weten dat ik de site heb mag ik meestal wel iets eerder wat meenemen. Zo nu ook. Ik hoorde dat de Satsuma er waarschijnlijk ook zou zijn. En aangezien ik zo fan van de geur ben wilde ik wel erg graag weten of hij ook bij mij verkrijgbaar was. En ik had mazzel, hij was er en hem hem dus maar direct meegenomen.

Hij ruikt onwijs lekker voelt erg fijn aan. Helaas blijft de geur niet super lang hangen, maar ik denk als ik de beautifying oil er onder doe hij langer blijft hangen. Hij zit trouwens ook in een mooie glazen fles, ik had plastic verwacht. Er zit 200ml in en kost inclusief de korting €8,10.
Ook ging ik nog even kort bij het Kruidvat langs en spotte ik in de afgeprijsde bak met make-up deze lip brush. Ik heb dezelfde al en hij bevalt me goed, dus daarom heb ik er nog maar één van meegenomen. Zoals jullie kunnen zien kostte hij nu maar €1,00
Dat was het alweer. Niet veel, maar wel erg leuke dingen. 

Q: Hebben jullie ook wel eens van die shop kriebels?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.