vrijdag 29 juni 2012

NOTD #1 : W.I.C Kingston

Vanaf vandaag heb ik een nieuw item op de site. Zo nu en dan zal ik tussendoor een NOTD plaatsen. Wat is een NOTD? een Nails Of The Day. Eigenlijk draag ik bijna elke dag een andere kleur nagellak en krijg ook regelmatig de vraag welke kleur ik draag. En hoe leuk is het dan om ook met jullie te delen. Het is geen dagelijks artikel, en het zal ook als bij artikel zijn en dus in de middag komen. Ik probeer het ongeveer twee keer in de week te doen, maar dit kan ook meer of minder zijn. Ook zal het geen uitgebreid review zijn, maar puur een snelle facts en mijn mening over de lak.
Als eerste laat ik de W.I.C. by Herôme nagellak zien met de naam 73 Kingston. Dit lakje was één van mijn eerste W.I.C. lakken en ik heb echt verliefd op deze kleur. 

Het is een gouden holografische lak met een mooie dekking in twee dunne laagjes. De lak droogt helaas wat langzaam, maar met een fast dry topcoat voorkom je dit grotendeels. Eind 2010 schreef ik ook al eens over deze lak en nog steeds ben ik erg tevreden over. 

De W.I.C. by Herôme lakken kosten €7,50 per stuk en zijn verkrijgbaar bij een drogisterij zoals Douglas bij jou in de buurt.

Q: Wat vinden jullie van dit nieuwe item? Wat vinden jullie van deze lak?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.