dinsdag 26 juni 2012

NYC Color Rush - Nagellak

Deze zomer heeft NYC een nieuwe collectie voor jullie, de Color Rush lijn. In deze colectie zitten een zestal kleurige felle lakken die lekker opvallen. Vanaf deze maand zijn ze verkrijgbaar en ik laat ze vandaag allemaal aan je zien.

206 East Village , 221 Spring Street , 236 Greenwich Village
De collectie bestaat uit zes lakken waarvan vijf een cream finish hebben en één een metallic finish heeft. Hierboven zie je direct de blauwe met de metallic finish.
206 East Village : Deze azuurblauwe kleur is heel transparant van kleur en zelfs na twee of drie laagjes is hij nog niet gedekt. Hij zou ook heel goed als topcoat gebruikt kunnen worden om een speciaal effect te creëren. 
221 Spring Street : Een lekker opvallend oranje kleur met een rode ondertoon. Het is een lekker zomers kleurtje die (zelfs nu Nederland al uit het EK is) nu erg geschikt is.
236 Greenwich Village : Een lekker zoet roze kleur die niet heel fel is maar wel goed opvalt. De paarse ondertoon er in maakt het kleurtje niet zo standaard als de meeste roze kleuren.
294 Lexington Yellow , 298 High Line Green , 296 Water Street Blue
294 Lexington Yellow : Laat de zon maar komen. Deze citroen gele kleur maakt je weer helemaal vrolijk. Want na regen komt..... zonneschijn, zelfs op je nagels.
296 Water Street Blue : Wat is dit een gaaf kleurtje. Zeker mijn favoriet van deze zes. Hij is lekker opvallend blauw maar is niet een blauwe kleur die je dagelijks ziet. 
298 High Line Green : Nog zo'n opvallende kleur. Dit keer een lekker (voetbal)gras groene kleur. Ook dit is een kleur die je niet dagelijks ziet en dat bevalt mij wel.
Ik heb bij alle swatches twee dunne laagjes nagellak aangebracht en zo zie je dat ze allemaal goed dekken op de metallic blauwe na. Ik vind de collectie erg leuk en de kleuren zijn lekker fel. De neon trend redden ze hier niet mee, want de kleuren zijn zeker niet neon. Maar hou je niet van neon maar wil je wel opvallende nagels? Dan is deze collectie erg geschikt voor jou.

De NYC Color Rush zomerlakjes zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en kosten €2,29 per stuk.

Q: Welke kleur is jou favoriet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.