vrijdag 29 juni 2012

Polar Gold Brown Polarized ( PilotenBril )

Helaas werkt het weer nog niet helemaal mee, maar als het goed is komt er aankomend weekend beter weer aan. Toch draag ik altijd erg graag een zonnebril. Het is en blijft een leuke accessoire voor bij je outfit. Ik was alweer een tijdje op zoek naar een leuke pilotenbril en vond deze leuke Polar bril met een goudkleurig montuur en goud bruine glazen. 

Bij de bril wordt een mooi zwart leren etui meegeleverd. Ook wordt er een schoonmaakdoekje en een fabrieksgarantie bij geleverd. Alles wordt netjes verpakt en goed voorzien van beschermingsmateriaal zodat de bril tijdens verzending niet stuk gaat.
Het montuur is goudkleurige en van metaal en is erg goed van kwaliteit. De merknaam is subtiel op de dunne pootjes van de bril gegraveerd en de gekleurde oorstukken geven net even een beetje meer karakter aan de bril. De glazen geven 100% bescherming tegen schadelijke UV-stralingen.
Ik ben helemaal weg van de bril en vind hem echt heel erg mooi. Hij is ook erg licht van gewicht en ligt daarom niet zwaar op je neus.

De Polar Model 664 Gold Brown Polarized is verkrijgbaar bij zonnebrillen.com en kost normaal €59,00 maar is nu in de aanbieding voor €49,00
Ben je op zoek naar en kwalitatief goede bril neem dan zeker een kijkje.

Q: Wat draag jij vaak voor een bril?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.