zondag 10 juni 2012

Rimmel Olympics collectie - Nagellak + Swatches

Denk je aan Rimmel, dan denk je aan Londen. Denk ik aan Londen, dan denk ik op dit moment toch wel aan de aankomende Olympische spelen die nu toch wel erg dichtbij komen. Erg leuk dat Rimmel hier op inspeelt en met een Olympics Collectie komt met leuke producten die deze zomer zeker een musthave zijn. Vandaag laat ik drie lekker opvallende kleuren zien die zeker geschikt zijn voor de zomer. Kijk mee naar de kleuren en de swatches van deze lakken.

De nagellakken zitten weer in de leuke "I love Lasting Finish" potjes. De kleuren zijn lekker vel en passen toch ook wel weer goed bij elkaar. Je ziet hier op een rijtje 200 Orange your life , 300 Pop your pink en 700 block your green.
200 Orange your life: Oranje is helemaal de kleur van dit jaar. Zowel op fashion gebied als op EK gebied.  Deze sinaasappel oranje neon kleur vind ik dan ook echt onwijs gaaf. Hij geeft bijna licht in het donker zo neon kleurig is hij. Ik moet zeggen dat ik neon altijd mooier vind dan fluor dus deze ga ik zeker veel dragen deze zomer. Wat ik ook erg gaaf vind is dat hij semi matte finish heeft. een soort satijn laagje.
300 Pop your pink: Nog zo'n gaaf neon kleurtje. Dit keer is het een knal roze kleur. Weer net geen fluor, maar zeker neon roze. Hij dekt helaas niet helemaal in twee laagjes, maar heel storend vind ik het niet. Als je een zon gebruinde huid hebt zal deze kleur ook geweldig zijn. Ook hier zie je weer het gave semi matte finish.
 700 Block your green: Ik moet jullie direct melden dat de kleur die je hierboven ziet niet helemaal de kleur in real life is. Ik heb echt meer dan 100 foto's gemaakt met verschillende camera's ( spiegelreflex, systeemcamera en Iphone) maar geen één laat de ware kleur zien. Hij lijkt hier een beetje blauw groenig. In het echt is hij echt heel gaaf fel groen. Er zit een klein shimmertje in en heeft een gelly glanzende finish.
Eerlijk is eerlijk, ik ben fan van deze drie lakjes. Het kleine nadeel is dat ze niet helemaal goed dekken in twee dunne laagjes, maar voor mij is dit niet een grote ramp. Ze lakken erg fijn en zijn redelijk dun van structuur. 

De I Love Lasting Finish Ultra Bright Nail Polish kosten €6,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt.

Q: Wat vind jij van de Olympics Collectie Nagellakken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.