dinsdag 19 juni 2012

Rimmel Olympics collectie - Stay Glossy Lipgloss

Liet ik afgelopen week de drie lakjes uit de Rimmel Olympics collectie zien, laat ik jullie vandaag de Stay Glossy lipgloss zien. Het zijn twee prachtige lipglossjes in een oranje en roze kleur. Kijk mee naar de kleur, de kwaliteit en foto's van de lipgloss.

 De verpakking van de gloss ziet er erg vrolijk en gezellig uit. Dit komt ook mede door de kleur die je er doorheen ziet. Het zijn lekker zomerse kleurtjes.
Het logo van Rimmel staat weer duidelijk op de bovenkant van de dop. De dop en de tube zelf zijn van hard plastic en kunnen dus goed teven een stootje.
De lipgloss moet tot ongeveer 6 uur goed blijven zitten. Ook moet het een lange tijd een mooie glans blijven geven volgens Rimmel. Ik moet zeggen dat hij 6 uur niet volhoudt, maar hij blijft zeker lang zitten voor een lipgloss.
De lipgloss heeft een spons applicator. Dit hebben de meeste lipglossjes, maar deze heeft een beetje een plattere en vlakke vorm. Persoonlijk vind ik dit erg prettig. Hij vormt zich erg mooi aan de lippen en brengt de gloss erg makkelijk en goed aan.
Hier zie je de swatches van de twee kleuren. Ik moet zegen dat ik de pigmentatie iets vind tegenvallen. In de verpakking zagen ze er heel fel uit en zo op de huid zie je nog wel een beetje kleurverschil, maar op de lippen kun je het bijna niet onderscheiden. Links zie je Orange your Life en rechts zie je Pop your Pink.
Ik vind het jammer dat er eigenlijk geen kleur aan de gloss zit. Verder vind is de gloss echt mega fijn. Hij is verrijkt met katoen en zijde waardoor je lippen zacht en gehydrateerd aanvoelen. De gloss plakt ook totaal niet, en dat vind ik echt een groot pluspunt.
Ik vind de lipgloss echt een aanrader en pak ze zelf dan ook regelmatig als ik mijn lippen een klein glansje wil geven. Ze voelen gewoon erg fijn aan. 

De Stay Glossy Lipgloss is verkrijgbaar in de kleuren Pop your Pink en Orange your Life.
De lipgloss kost €9,99 per stuk en is verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt.

Q: Hou jij van kleur in een gloss of meer van sheer?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.