dinsdag 5 juni 2012

Sephora to go

Als je op vakantie ga wil ik zo veel mogelijk ruimte overhouden in de koffer. Zo probeer ik altijd mini's mee te nemen in plaats van full size producten. Tegenwoordig komen er steeds meer merken met kleinere varianten op het standaard assortiment. Zo heeft Sephora ook een aantal 'to go' producten in het assortiment die erg handig zijn voor in je koffer of handtas. Ik had deze producten ook mee op persreis naar Spanje en het scheelt gewoon ruimte. 

Als je lang onderweg bent of in een warm land aan het genieten bent wil je soms wel wat verfrissing. Of je nu alleen een licht fris gevoel wilt, of je wilt je make-up verwijderen, het kan met deze Express cleansing wipes. Er zitten totaal 10 doekjes in een verpakking dus ook lekker voor als je een weekendje weg gaat of gewoon voor dagelijks in de tas.
De doekjes zijn lekker klein en compact en voelen lekker fris aan. Het zijn niet de meest geweldige make-up verwijder doekjes, maar ik kan ze zeker aanraden voor het verfrissen van de huid tijdens warme dagen. Het pakketje kost €3,50. Niet heel erg goedkoop, maar ik zal hem zeker vaker kopen voor in de tas.
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik gebruik echt dagelijks wattenschijfjes. Voor mijn make-up, mijn nagellak en weet ik al niet wat. Het is dus erg handig om een klein setje mee te hebben. Nu kun je zelf een aantal watjes in een zakje doen, maar ik ben meer van het makkelijke en koop dan liever een kleine verpakking met wattenschijfjes. In een verpakking zitten 35 pads die 100% van katoen zijn.
De wattenschijfjes zijn verschillend aan beide kanten. Zo heb je een gladde kant en een geribbelde kant. Zo kun je beide kanten voor verschillende doeleinden gebruiken.  Het zakje wattenpads kost €0,90.
Wat Sephora al een tijdje in het assortiment heeft en waar ik al heel erg lang benieuwd naar ben, is de Express dry shampoo. Ik heb al meerdere verschillende verhalen over deze droog shampoo gehoord. Nu kon ik hem eens zelf proberen.

Voor de dames die niet weten wat droogshampoo is, droogshampoo is een product die vet haar minder tot niet meer vet laat lijken. Het is spray die je op de aanzet van je haar aanbrengt en inmasseert en borstelt.
Hier zie je toch wel erg groot verschil. Links mijn haar best vettig en eigenlijk aan een wasbeurt toe. Rechts mijn haar met de droogshampoo er in. Het ziet er frisser en netter uit en zo kun je er nog zeker een dag mee door. De droogshampoo is zeker een aanrader naar mijn mening. Een fles kost €6,90 en er zit 75ml. in. Hoelang je hiermee doet durf ik niet exact te zeggen. 
Ik moet zeggen dat de producten een leuke toevoeging zijn. Ik merk dat steeds meer mensen beginnen te vragen of Sephora travel size producten verkoopt. 

Dit zijn niet de enige producten die ze verkopen. Zo hebben ze o.a. milk, body lotion, body scrub, hand gel, deodorant spray, (waterproof) make-up remover, nagellakremover en nog veel meer. Allemaal in de prijsklasse tussen de €0,90 en €6,90 per stuk. 

Sephora heeft altijd een standaard korting van 15% dus de wattepads kosten eigenlijk €0,80 , de verfrissende doekjes €3,00 en de droogshampoo €5,85.. Ik vind het dan nog best wel mee vallen en stop ze lekker in mijn tas. Een aantal van deze producten ga ik ook zeker nog weer een keer aanschaffen!

Q: Neem jij op vakantie altijd travel size producten mee? En wat neem jij altijd mee op vakantie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.