woensdag 13 juni 2012

Truly yours box - mei

De Truly yours box is twee weken geleden bij velen op de deurmat gevallen. Bij mij was dit ook de bedoeling alleen heb ik wat strubbeling met de bezorgen van select vracht gehad. De man kwam elke keer als ik niet thuis was, en wilde blijkbaar het pakketje niet bij de buren leveren (wat postNL wel altijd doet). Uiteindelijk heb ik de doos gewoon een week later gekregen. Dit komt natuurlijk niet door Truly Yours, maar door de bar slechte service van de post. Laten we nu verder gaan met de leuke dingen, de producten in de box.

Dit keer kreeg ik een grotere doos dan normaal en bij opening lag er een kaatje op met de melding dat er iets bij kwam wat niet in de doos paste en er apart bij geleverd werd.
Gamila Secret Lavender Heaven Cleansing Bar:  €22,96 (Fullsize)
TRULY YOURS ZEGT:
De zeep die eigenlijk geen zeep is. Wat is het wel? Een cleansing bar op basis van olijfolie en kruiden die romig schuimt, je huid kalmeert en verzacht. Ideaal voor op je gezicht. Really. Zoetjes aan het gebruik opbouwen, maar daarna wil je nooit meer iets anders

Gamila Secret bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten waaronder vijftien hand geplukte kruiden, zoete amandel-, kokos-, druivenpit-, laurier-, en olijfolie en shea butter. Om de Lavender Heaven te produceren wordt er essentiële lavendelolie toegevoegd aan deze speciale formule.

Deze formule brengt de huid weer in balans door het zelfherstellende vermogen van de huid te stimuleren. Dit komt door de helende werking van de actieve kruiden en de verzachtende werking van de pure oliën.

Number 4 Mini arling Shampoo + Conditioner : €36,05 250ml. / €37,95 250ml. (sample size)
TRULY YOURS ZEGT:
Kijk, zo sexy kan dat dus zijn, een boutique haarverzorgingsmerk uit de VS dat alle schadelijke stoffen voor mens, dier en milieu uit zijn producten weert. En je haar er fantastisch uit laat zien. Wij zijn verkocht.

Ik vind de verpakkingen niet echt aanspreken en in een seconden dacht ik eerst dat het iets van Ikea was. De shampoo is verder erg fijn en ruikt prima.  

Jil Sander Eve Eau de Toilette €39,50 50ml. (sample size)

TRULY YOURS ZEGT:
Deze maand als extraatje een sample van Jil Sanders sensuele geur Eve, van 'neus der neuzen' Olivier Polge. Lekker.

Een lekkere geur die erg geschikt is voor vele vrouwen. Hij is zacht maar toch kruidig van geur. Mijn moeder was direct fan van deze geur.

Impress Press-on Manicure €9,99 set 24 stuks (Fullsize)

TRULY YOURS ZEGT:
Perfect gemanicuurde en gelakte nagels in seconden – in verschillende stijlen, van ghetto fab tot pretty polished. Hoe je dat trucje uithaalt? Nou, met de beste opplaknagels around.

Ze zijn super easy aan te brengen zoals jullie kunnen zien. Ik heb het zelf nog niet geprobeerd, dus weet niet hoe lang het blijft zitten. Of ik het ga proberen weet ik niet, want plaknagels doet mij echt aan mijn tiener jaren denken. 

Lavertu Lipstick Excellent €6,90 (fullsize)

TRULY YOURS ZEGT:
Truly yours kent deze jarentachtigklassieker nog van toen: gele lipstick die eenmaal op je lippen prachtig van kleur verschiet. Welke kleur het wordt? Dat hangt af van je eigen pigment. Long lasting en kissproof. Eerst proberen, dan oordelen. Magisch, vinden wij.

Ik dacht eerst, wat voor raar iets is dit. Maar wat is dit een gave lipstick. Hij kleurt naar ieder zijn pigment en bij mij wordt hij echt fel roze en erg gepigmenteerd. Totaal niet verwacht. Hij voelt erg prettig aan en je voelt hem bijna niet op je lippen. Ik vind hem top! Wel jammer dat de verpakking wat goedkoop uitziet.

Montange Jeunesse Minioack gezichtmaskers €5,25 (fullsize)
TRULY YOURS ZEGT:
Ben je even niet helemaal de blushing beauty die je zou willen zijn? Neem een masker, straalt je huid straks weer als een zonnetje.

Ik houd wel van een maskertje zo nu en dan en probeer dan ook regelmatig wat nieuws. Er leuk dat ze een setje met probeer verpakkingen verkopen. Erg leuk om cadeau te geven.
Bij truly yours is het ook een abonnement die je maandelijks op kunt zeggen. Wat het leuke is aan deze doos is dat er verschillende soorten abonnementen zijn. De eerste is een maandelijks opzegbaar abonnement van €12,95 en is vergelijkbaar met de meeste andere boxen. Daarnaast heb je ook een abonnement voor drie maanden voor €34,95 en een jaarabonnement voor €129,95. Alle abonnementen zijn inclusief verzendkosten.

Voor meer informatie over de Truly Yours box kun je naar de website gaan. Hier vind je alle informatie en kun je je aanmelden als je ook deze leuke doos wilt ontvangen. Ik moet wel zeggen, en dat geeft Truly Yours ook zelf aan, dat de box meer uitgaat van de 18+ leeftijd. Maar dat wil niet zeggen dat als je jonger bent en je mag een abonnement van je ouders je er niet geschikt voor bent.

Q: Wat vind jij van de inhoud van deze doos?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.