vrijdag 8 juni 2012

Uitslag Winacties: Lemony Flutter en mega Giftbag

Afgelopen twee weken zijn er twee grote winacties geweest waarbij ik , al zeg ik het zelf, leuke prijzen ging weggeven. Allereerst had ik twee maal een groot giftbag pakket met verschillende producten uit LE collecties van voornamelijk Essence en Catrice. Deze pakketten heb ik samengesteld omdat ik het 1000e artikel online had en de 1200 Bloglovin followers gepasseerd was. Daarnaast mocht ik voor mijn verjaardag 10x mijn favoriete Lush product weggeven. Namelijk de Lemony Flutter. Kijk mee of jij gewonnen hebt.
Winnares 1: Frederique
Winnares 2: Tessa


Winnares 1: Aileen
Winnares 2: Bianca
Winnares 3: Linda
Winnares 4: Joyce
Winnares 5: Isa
Winnares 6: Puck
Winnares 7: Mirjam
Winnares 8: Maureen
Winnares 9: Ehlana
Winnares 10: Lisa


Alle dames van harte gefeliciteerd. Wil iedereen zijn gegevens naar win@sillysilsil.com willen mailen. De dames van de Lemony flutter moeten nog 1,5 week wachten omdat Lush de producten nog moet toesturen en die nu besteld zijn.


Geniet van de dag dames!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.