dinsdag 12 juni 2012

Vakantiebaantje lekker geregeld?

Advertorial: 
Ik werkte in de zomer altijd. Ik had altijd bijbaantjes en voelde me altijd heel trots als ik geld verdiend had. Deze zomervakantie gaan weer veel jongeren wat bijverdienen. Maar weten jij wel of alles lekker is geregeld? Of jij genoeg verdient bijvoorbeeld? Of je baas je niet te lang laat doorwerken? Lekker geregeld? Beantwoordt vragen op de actiepagina Lekker geregeld en ontvangt een ansichtkaart in de setting van één van de vier meest beoefende vakantiebaantjes. In welke setting dat is, hangt af van de juiste antwoorden. 

Maken jouw antwoorden duidelijk dat je alles lekker geregeld hebt, dan zie je jezelf terug in het ‘ideaalplaatje’; omringd door mooie meiden of jongens bijvoorbeeld. Voor wie minder goed op de hoogte is, doemt het angstbeeld op; denk aan een stapel vuile vaat waar je onder bedolven bent of een kapotte fiets.
 
Hoe werkt het? Je kunt een eigen foto uploaden, of een foto maken met een webcam. Deze foto wordt gebruikt in een ansichtkaart; voor op je wall en om te delen met je vrienden. Op die manier ding je bovendien automatisch mee naar de weekprijs. Voor de jongens is dat een hippe headphone, voor de meisjes een gaaf armbandje. Alle deelnemers maken ook nog eens kans op een prijs waarvan ook zijn of haar collega’s van kunnen meegenieten. Doe mee en win

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.