maandag 25 juni 2012

Word jij Miss Gosh 2012 + 30% korting


Als Gosh Ambassador heb ik een leuk klein nieuwtje voor je. Ook dit jaar gaat GOSH weer op zoek naar hét gezicht voor de nieuwe campagne. Dit is voor jou een mooie kans om je ultieme droom waar te maken! Beschik jij over de looks om te stralen in de nieuwe advertentiecampagne van GOSH? Het professionele GOSH team staat klaar om jou te ontdekken! 


Als jij wordt benoemd tot Miss GOSH 2012 win je een exclusieve fotoshoot. Je make-up wordt dan tot in de puntjes verzorgd door een professionele visagist. Daarnaast word jij hét gezicht van de advertentie in het 
Kruidvat magazine voor het GOSH winterassortiment 2012. 

Hoe doe je mee? 

  1. Koop tijdens de waanzinnige actieweken bij kruidvat GOSH producten met korting.
  2. Ga naar www.kruidvat.nl/gosh en upload een foto van jouw ultieme Glamourlook . Gebruik je favoriete producten van GOSH en wees vooral heel creatief. Laat je creativiteit zien in zowel je look als je foto! Meedoen kan van 25 juni t/m 8 juli 2012.
  3. Een professionele jury kiest vervolgens uit alle inzendingen de 15 beste foto’s. Van 23 juli t/m 5 augustus 2012 kun je zelf ook meestemmen op de geselecteerde foto’s. 
  4. De uitslag wordt in week 32 bekend gemaakt. Kijk voor de actievoorwaarden op www.kruidvat.nl/gosh.
Let op! De winnaar moet beschikbaar zijn op 14 augustus 2012 voor de fotoshoot.

Wat ook erg leuk is, is dat Gosh op dit moment 30% korting heeft op alles uit het assortiment. Hierdoor kun je net je favo Gosh product met korting krijgen. 

Q: Ga jij meedoen aan de Miss Gosh actie? Of maak jij gebruik van de 30% korting?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.