dinsdag 10 juli 2012

CATRICE COOLIBRI NAIL POLISH - SWATCHES

Eindelijk is hij in Nederland, de Coolibri collectie. Ik heb hem een lange tijd geleden al gezien tijdens de Essence parfum presentatie en was toen al helemaal dol op de collectie. Een paar weken geleden heb ik al de oogschaduw pennen laten zien, maar helaas waren de nagellakken toen al uitverkocht. Heel logisch want de kleuren zijn echt stunning! Gisteren liep ik even snel de Kruidvat binnen en was de collectie er net in gezet en heb ik snel de nagellakken gepakt. Allemaal, want ik vond ze gewoon te mooi!


De vijf kleuren op een rij: 01 Birds Flying High, 02 Twist of Lemon, 03 Abloom, 04 Exotica, 05 Virgin Forest.
Ik heb overal twee laagjes aangebracht. 
01 Birds Flying High: Helder blauwe crème lak met een beetje een gel effect.
02 Twist of Lemon: Echt één van de mooiste gele lakken die ik ooit gezien heb. Hij heeft een heel mooi shimmertje er in en hij lakt ook erg mooi. Geel staat bekend om het slecht lakken, maar deze lakt echt top!
03 Abloom: De rode kleur past mooi in dit rijtje thuis, maar verder vind ik hem niet heel bijzonder. Hij dekt ook niet helemaal lekker.
04 Exotica: Dit vind ik ook een erg mooi kleurtje. Het is een mooi fel oranje lakje met roze shimmer er in. Hierdoor krijgt hij een erg mooi effect.
05 Virgin Forest: Een frost finish groene kleur die ook erg leuk is. Hij heeft ook een mooi shimmertje er in zitten. Hij streept echter wel een beetje. 
Ik vind de collectie lekker zomers en helemaal top qua kleuren. De flesjes zijn leuk versierd met een zilveren dop met daarop een leuke print van bloemen en een coolibri. 

De lakken zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Trekpleister en Kruidvat en kosten €2,49 per stuk. Tot en met 22 juli 2012 heeft Kruidvat een aanbieding. Bij aankoop van twee lakken betaal je geen €4,98 maar €4,00. De lakken zijn van de Limited Edition Coolibri en op=op.

Q: Wat vind jij van de kleuren en de collectie? Welke kleur is jou favoriet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.