dinsdag 17 juli 2012

Catrice Sale Shoplog

Ik vertelde twee weken geleden dat Catrice in augustus weer met een assortiment wisseling komt en daardoor een groot aantal producten uit de collectie gaat doen. Deze week kwam ik in de Kruidvat en zag ik dat alles wat weg gaat al met 50% korting was. Ik heb daardoor een aantal dingen meegenomen. Daarom in een kleine shoplog om te laten zien wat ik gekocht heb.
Multi Colour Blush 040 Pacific Beauty:
Ik gebruik niet vaak een blush, maar deze multi colour blush vond ik toch wel erg mooi. Zeker omdat het een beetje een lichte bronze kleur heeft. Hij heet vier leuke individuele kleuren, maar samen wordt hij helemaal mooi. Hij krijgt een mooie lichte bronze kleur met een kleine shimmer er in. Hij koste mij nu €2,25.
Skin Finish Compact Powder 040 Apricot Beige:
Deze Skin Finish heb ik gekocht omdat mijn poeders bijna allemaal op zijn en ik deze wel een keer wilde proberen. Hij voelt prettig aan en geeft een mooie finish aan je look. Ik denk echter dat deze kleur er uit gaat omdat hij naar wat gelig/oranje neigt. Hij koste mij nu €2,00
Absolute Eye Colour 320 Dalai Drama:
Catrice heeft mooie oogschaduw met goede pigmentatie en leuke kleuren. Deze kleur gaat uit de collectie en vond ik wel erg gaaf om zo nu en dan eens te gaan gebruiken bij een wat opvallendere look. Ik betaalde voor de oogschaduw €1,40.
Ultimate Shine Lipstick 110 Shy Flamingo:
Ik kon deze lipstick kleur ook niet laten liggen. Het is een echte flamingo kleur zoals de naam al zegt. Hij is tussen rood/roze en oranje in. Ik vond hem eigenlijk wel gewaagd en leuk! Ik betaalde voor de lipstick nu €2,00.
De oogschaduw is een oranje brons kleur. Erg mooi voor op je bewegend ooglid. De lipstick lijkt op mijn hand een stuk rozer, maar op de lippen komt hij wat meer tot zijn recht.
Hier zie je de kleur op mijn lippen en ziet hij er lekker zomers uit.
Ik moet zeggen dat bij mij de schappen nog aardig vol zaten, maar het verbaast me niks als hij nu al bijna leeg is. Ook had ik nog een nagellak gekocht van de Ultimate Nudes lijn. Wil je nog één van deze producten hebben, dan moet je snel zijn voordat het echt definitief weg is.

Q: Heb jij nog wat gekocht van de Discontinued producten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.