maandag 9 juli 2012

Daily Sillysilsil - Week 27

Hebben jullie lekker van het weekend kunnen genieten? Het was hier in het noorden onwijs lekker weer op zaterdag en zijn we even de stad in geweest. Het is weer maandag ochtend en ik moet vandaag nog heel even terug komen op school en dan heb ik officieel vakantie! Ik had afgelopen week voor mijn gevoel een verschrikkelijk saaie week met een paar leuke highlights tussendoor.

Jammie... Pannenkoek met kaas... Deze was van Noah en hij wilde er poedersuiker op. Ik ben zelf niet zo'n goede pannenkoekenbakker, maar Robert kan ze heerlijk maken.
Hier fietste we door het Noorderplantsoen op weg naar huis. Hier konden we nog niks vertellen, maar hier waren we erg blij omdat we net de papieren voor het huis hadden ondertekend en we dus officieel een huis hebben :D
Op stage richting de kantine voor pauze... soms duurt het erg lang voordat de lift pas komt, helaas!
Ik ben echt in LOVE met deze lipstick van Make Up For Ever. Hij is knal roze met een kleine paarse ondertoon en is semi mat! Hij blijft ook echt onwijs goed zitten... Tijdens mijn stage heb ik hem elke dag gedragen en hij blijft echt letterlijk uren zitten! Toch maar kopen???
Yay!!!! mijn nieuwe Iphone is binnen! De nieuwste 4S in het wit! Ik ben er echt mega blij mee. Jullie kunnen vanaf nu ook betere twitter/instagram foto's verwachten.
Woohooo... de officiële bekendmaking aan de buitenwereld dat we een huis hebben!
Ik heb nog geen case, bumper of beschermhoes voor mijn nieuwe Iphone, dus had ik voor nood maar een echte sok van Noah er omheen gedaan.
Er ging echt wat mis bij de post. Drie briefjes, één met niks er op, één met een bericht dat ze morgen terug zouden komen en één met het huisnummer van de buurvrouw er op maar de naam van een andere buurman. Nergens was mijn pakket te vinden dus ik baalde al ontzettend! Achteraf bleek hij bij totaal andere buren te liggen...
Yeah!!! Leuke cadeautjes van Sephora gekregen! Van de badproducten  heb ik een artikeltje geschreven, over sommige too faced producten komt nog een artikel.
Ik ben gewoon niet meer gewend om zo veel en lang te staan en na drie dagen had dus mega pijn in mijn voeten en benen. dus lekker even mijn voeten in het ijs.
Bij de AH waren ze helemaal zat van de voetbalplaatjes en zei de jongen achter de kassa dat hij de weg wilde gooien. Toen zei ik tegen hem dat ik er iemand heel erg blij mee kan maken en het zonde is om weg te gooien. En hoppa, hij schoof zo een doos in mijn handen. Noah zijn boek is nu helemaal vol en hij is helemaal happy! Ik heb nu wel honderden kaartjes over. Als er interesse in is dan hoor ik het graag.
Top lunch, sushi en energy drink. Ik ben niet zo van de energy drink, maar zo nu en dan vind ik het wel een keertje erg lekker!
Moe en niet zoveel puf met het warme weer, dus lekker mijn haar omhoog. Niet heel charmant en sexy, maar wel makkelijk.
Lekker gek doen in de bus. Lekker ding van me!
Even een break op de Grote Markt onder de Martinitoren.
We zagen per toeval een soort buurtfeest bij ons in de wijk, dus daar wilde Noah wel even heen. Lekker spelen in de ballenbad!
Bij de braderie was ook een tafel waar kids nail art konden doen.
Mooie nieuwe windlichten gekocht voor in de vensterbank. Eigenlijk zijn ze voor in het nieuwe huis, maar ze staan hier ook erg leuk.
Mijn Iphone 3GS verkoop ik omdat ik nu een nieuwe 4S heb. Hij werkt nog helemaal naar behoren en heeft wat gebruikers sporen. Ik doe hem weg voor minimaal €150, dus bij interesse hoor ik het graag! Ik heb er nog wat leuke hoesjes enzo gratis bij!
Mooi lakje van Sally Hansen. Binnenkort meer over deze en nog meer mooie kleurtjes!
Omdat we een huisje gekocht hebben kocht Robert een mooi bosje bloemen voor mij :D
Lezeres (en ondertussen twitter vriendin) Laura heb ik nog nooit in het echt ontmoet, maar we wonen misschien 300 a 400 meter van elkaar. Ondertussen hebben we al een jaar contact via twitter e.d. en aankomende woensdag gaan we voor het eerst zien. We gaan sushi happen en naar de ladies night van Pathé  naar Magic Mike.  Afgelopen zaterdag ging ze naar Duitsland en vroeg ze of ze iets voor mij mee moest nemen... Zie hierboven de buit.


Het was een super vermoeiende week, maar toch met vele leuke dingen. Vanaf nu heb ik officieel vakantie en ga ik tussen 24/32 uur werken bij Sephora.


Q: hoe was jou week? wat is jou favoriete foto van hierboven? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.