maandag 16 juli 2012

Daily Sillysilsil - week 28

Mijn eerste vakantie week van mijn zomervakantie. Ik heb nog niet echt mega veel er van kunnen genieten want moest werken en de dagen dat ik vrij was, regende het de hele dag en kon ik niet echt wat leuks doen. Kijk mee naar mijn afgelopen week van dag tot dag.
Heerlijk smoeltje zo. Chocoladepasta monster :D
Omdat ik nog geen hoesje voor mijn Iphone 4s had, had ik het bunny hoesje nog even om mijn telefoon. Helaas, I Killed the Bunny.... dus hop in de prullenbak.
Laatste schooldag, dus even gezellig met een paar klasgenoten lunchen bij La Place/
Tja soms heb je periodes dat al je nagels in één keer afknappen. Nou had ik dat dus ook weer. In twee dagen scheurde vier nagels en kon ik dus alles kort vijlen.
Deze mooie Koh lakjes moeten helaas even een weekje of twee wachten, want vind mijn nagels nu gewoon te kort en lelijk. Zou zonde zijn van zulke mooie lakjes.
Yay!!! mijn eerste Iphone 4s hoesje van Ebay binnen. Een super mooi glitter hoesje. Ik heb hem bij deze verkoper gekocht en kost ongeveer €2,30 inclusief verzendkosten.
 Na een lange dag werken is dit mijn geluksmoment van de dag. Ik geniet hier zo van, papa leest Noah een verhaaltje voor met zijn knuffels bij de hand.
Woensdag avond had ik een lekker avondje uit. Eerst ging ik met Laura gezellig uit eten bij Sushi Mall. Hier heb ik van de week al een artikel over geplaatst in mijn nieuwe favo Hotspot.
Jummie Jummie... Ik zou dit echt elke dag kunnen eten! Heerlijke sushi die kwalitatief erg goed is!
Daarna gingen we naar de Ladies Night van Pathe. Dit keer wat het de film Magic Mike. De film zelf was wel leuk, maar niet denderend. Wel was het heerlijk om al die sexy lijven te zien. Ik had alleen gehoopt dat Matthew Mcconaughey er ook super sexy uit zou zien, maar vaak kwam hij over als een vunzig typetje. Wat ik wel een onverwachte verassing vond,  was dat Matthew Bomer (white collar) er in speelde.
Hmmm heerlijk zo een keer pringles. Gelukkig was het maar een kleine verpakking!
Vrijdag was ik vrij, dus alleen mascara en rode lipgloss op en gaan met die banaan. Wel had ik een beetje BB cream gebruikt, alleen werkt dit bij mij gewoon niet.
Catrice heeft alles al in de sale wat uit de collectie gaat. Inslaan die handel dus! Ik heb een paar kleine dingen gekocht, binnenkort hier meer over.
Bij kruidvat viel mijn oog op dit boekje. Super leuk een boekje van Ushi met Sushi. Hij heeft een harde kaft en staat vol met mooie en lekkere gerechten.
Zaterdag moest ik werken.Toch wilden we even gezellig ontbijten en hebben we dit dus snel gedaan.
Tijdens mijn pauze op werk kocht ik een lekker aardbeien broodje. 

Dit was weer mijn week van dag tot dag. Heerlijk woensdag avondje gehad en nu maar hopen dat ik nog wat meer van de vakantie kan gaan genieten!

Q: Genieten jullie ook van de vakantie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.