maandag 23 juli 2012

Daily Sillysilsil - Week 29

Het was een rustige week, met wat werken, wat vrij en afwisseling tussen rustig en druk. Ik heb een heerlijk weekend gehad. Ik moet wel zeggen dat ik soms uitgeput en moe ben van het werken. Sommige zullen mij een aansteller vinden, maar ik ben het gewoon niet meer gewend om zoveel uren per week in een winkel te staan. Dus de dagen dat ik vrij ben doe ik het even rustig aan. 
Bij Sephora hebben we sinds korte tijd een nieuw nagellakmerk, Nails inc. Dit merk bestaat al langer, maar is nieuw in Nederland. Ze hadden een leuke neon lijn en in de pauze bracht ik een oranje kleur aan die wel veel op de Rimmel kleur lijkt van de Olymics collectie. Die is echter nog iets feller kwam ik later achter.
Dior heeft ook een tweetal nieuwe geuren bij de Dior Addict lijn gekregen. Ter promotie daarvan mochen we een leuk Dior bedeltje met lintjes waar de geur op aangebracht was. Ik moet zeggen dat ik de geuren echt lekker vind. Dus zeker de moeite waard om eens te gaan ruiken.
Bij thuiskomst had Robert gekookt en Noah wilde graag Dora en Diego pasta. Ik moet zeggen dat het lekker smaakt, maar om nou elke keer Dora, Diego of Boots in je mond te stoppen.
Afgelopen week had AH alle hand ijsjes voor 50% korting dus heb ik maar even een aantal dozen gekocht. Ik ben zelf niet echt van de waterijsjes en cornetto's, maar de mannen maak ik hier echt dol blij mee.
Soms duurt het zo lang om een filmpje in mijn bewerkingsprogramma te krijgen. Achteraf bleek het filmpje een fout te hebben en kon ik het Glossybox filmpje opnieuw doen.
Heerlijk in een schoon bed liggen. Dat slaapt toch altijd erg fijn!  En nee, ik strijk mijn beddengoed niet :D
Kleine madam lag alweer op mijn buik. Heerlijk voor even, maar ik kan echt niet uren zo blijven liggen.
Ik eet bijna nooit fruit en ik wil dit wel even anders gaan doen. Dus begon ik met een fruit en spinazie smoothie geïnspireerd door Judy. Judy en Benji volg ik op youtube en maken erg vaak en veel smoothies, dus hup healty!
Hij was lekker, ging best snel leeg en zat er goed vol door.
Home made pasta cabonara. Ik vroeg op twitter of ik er een recept van online moest zetten, en veel wilden dit wel, dus ergens volgende week ga ik het nog een keer maken en dan maak ik er een artikel van.
De grote man wilde zelf naar KDV fietsen, dus ook weer stoer naar huis toe. Hij vind het echt geweldig en sjeest er met 2km per uur aan je voorbij :P
Leuk pakketje om te ontvangen. Ter gelegenheid van de lip butters van Revlon. Altijd leuk om te krijgen.
Noah aan het genieten van een macaron. Hij vond de roze het allerlekkerst.
Kwam Robert na werk nog eens thuis met een tas van de Mac. Ik heb heerlijk genoten van een stroopwafel macFlurry, maar het was me eigenlijk te veel voor vandaag!
Ik heb de smaak van groene smoothies wel te pakken! Wil nu alweer naar de winkel meer fruit halen.
Craving icecream. Noah loves Ikea! En natuurlijk de ijsjes.
Rara waar ben ik .... We zullen de aankomende tijd wel vaker hier komen dan gemiddeld. Deze week staat er alweer een bezoekje op de planning.
Gezellig met zijn drieën een pizza eten in de stad. De pizza was prima, maar we waren er helemaal alleen.
In de rij bij de kassa van de AH stond een student naast me die letterlijk de koffer vol moet voedsel aan het inpakken was. Ik ga op reis en neem mee?
Hier krijg ik toch wel een beetje kippenvel van. Voor ons huis wat we gekocht hebben staat nu echt "verkocht". Nog maar een maandje en dan is het zo ver.
Ik MOET naar de Ici Paris XL. want de top en base coat van Sally Hansen is echt geweldig! en de stickers en lakjes zijn ook top!
Etos heeft ook leuke aanbiedingen. Even tandpasta en eight hour cream kopen.
En deze wil ik ook wel erg graag hebben. Ik wissel namelijk regelmatig van tas.
Een zondagmiddagje bij de kinderboerderij. Noah vermaakte zich lekker in de speeltuin en bij de diertjes. En wij genoten heerlijk van een ijsje in de heerlijke zon!

Q: hoe was jou week? wat is jou favoriete foto van hierboven?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.