maandag 30 juli 2012

Daily Sillysilsil - week 30

Afgelopen week was het echt afzien voor mij. Ik kan niet echt goed tegen de warmte en helemaal niet tegen de warmte in Nederland. Afgelopen week was het bijna continu 25,5 graden bij mij in huis en daarom heb ik alles in chill-mode gedaan. Kijk mee naar mijn afgelopen week.
Dinsdag was ik vrij van werk en wilde ik samen met Noah even de stad in. Het leek ons een goed idee om dit in de ochtend te doen als het nog wat koeler is. Tegen twaalf uur waren we weer thuis en toen werd het echt al weer veel warmer.
Het badje oppompen en op het balkon. Noah heeft heerlijk genoten van het spelen in bad en ik heb mijn voeten zo nu en dan er lekker in gestoken.
Aardbeien sinaasappel drinken van Coolbest is het lekkerst bij warm weer met veel ijs er in. Een echte aanrader. Volgens mij heet hij trouwens strawberry hill.
We gingen bank shoppen bij Seats and Sofa's... Wat een keuzes en wat lelijke en mooie banken. We hebben uiteindelijk een super mooie bank met love seat gevonden.
Zomers outfitje met legging, jurk en slippers. Jurkje is van H&M (vorig jaar), legging met lovertjes is van Hema en slippers zijn gekocht bij Macro (groothandel)
Op de markt een lekker stukje tonijn gekocht, dus het was weer tijd voor sushi :D
Tijd om te swatchen.... Dit was nog niet eens alles. Heel veel mooie nieuwe kleuren!
25,5 graden in huis en alle deuren en ramen tegen elkaar open. Niet te doen gewoon.
Ik kan niet goed tegen de zon. Ik heb huidtype 1 en verbrand dus mega snel. Hier toch maar heel even met een koud glas cola light in het zonnetje zitten.
Pauze tijdens werk, dus lekker naar buiten en genieten van het zonnetje en een broodje.
Verhuisdozen gekocht bij Ikea. Nu wordt het toch wel echt serieus... ik moet nog beginnen, maar weet niet waar ik moet beginnen omdat we pas over een maand over gaan en dus belangrijke dingen nog niet in kan pakken.
Jummie verwen tijd. Ik koop nooit B&J ijs omdat ik het eigenlijk gewoon te duur vind (yes , cheap ass ). Maar ik had er nu zo'n zin in!
Ik moest zaterdag werken en naast Sephora zit La Place bakkerij. een half uur voor sluit zag ik dat ze alle broden 3 voor €3 hadden en een super groot breekbrood voor €2 , dus maar even snel wat gekocht voor het weekend.
Noah vind de aardbeien broodjes van de V&D altijd erg lekker, dus verraste ik Noah (en Robert natuurlijk) tijdens ons ontbijtje op zondagmorgen.
Ik had nog kip over in de koelkast dus hebben we er saté stokjes van gemaakt die echt onwijs goed smaakte!

Volgende week wordt het weer een beetje hetzelfde. Wel heb ik mega zin in zondag. Ik ga dan naar Dierenpark Emmen voor een Nikon foto workshop. Lijkt me echt onwijs gaaf.

Q: hoe was jou week? wat is jou favoriete foto van hierboven?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.