donderdag 19 juli 2012

Glossybox Juli 2012

De glossybox viel een paar dagen geleden weer bij mij op de deurmat. Deze keer heeft hij een wat ander uiterlijk, want de doos is een beetje offwhite kleur en de kleuren binnenin zijn blauw. Zoals elke maand heeft glossybox een thema, en deze maand is het thema : Vakantie. Juli is de maand dat veel mensen op vakantie gaan of plannen maken voor de vakantie, dus hanige producten voor op vakantie.
Ook deze keer wil ik weer duidelijk en direct zeggen: als je nog niet de inhoud van de Glossybox van juli wil zien, KIJK DAN NIET VERDER!
Zie je het filmpje niet, kijk dan hier!

Glossybox is een abonnement op een maandelijks verschijnende verrassingsbox met daarin vijf luce beauty miniaturen. Samen met de bijbehorende website biedt Glossybox een aantrekkelijke propositie voor vrouwen die ge├»nteresseerd zijn in cosmetica en alles vat met beauty te maken heeft. Glossybox is opgericht vanuit de Rocket Internet group in Berlijn en is naast Nederland operationeel in twaalf andere landen waaronder Duitsland, Engeland en Frankrijk. Meer info vind je op glossybox.nl

Q: Wat vind jij van de inhoud van deze maand? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.