vrijdag 13 juli 2012

Hotspot: Sushi Mall

Iedereen die al een tijdje mijn site volgt weet dat ik sushi fan nummer 1 ben. Ik ben dan ook erg blij dat er ondertussen wat meer sushi restaurants in Groningen zijn. Er was een tijd dat er helemaal niks was. De nieuwste in de stad is Sushi Mall. Hij zit ondertussen alweer ruim een half jaar in Groningen. En hoewel ik in het begin een beetje sceptisch was mede dankzij de naam ben ik nu helemaal om en is het mijn favoriete Sushi place in Groningen. Kijk mee naar foto's van eten en sfeer in het restaurant.


Het restaurant is een combinatie van modern en oosterse sferen. Het is erg groot, maar door de tussen muurtjes krijg je toch het knussse gevoel. De tafels zijn netjes gedekt en alles staat klaar zodat je eigenlijk direct kunt beginnen met dineren.
Ik vind het geweldig leuk dat eigenlijk alles open is en je letterlijk kunt zien hoe je sushi en gerechten gemaakt worden. Deze meneer vond het geweldig dat ik foto's van hem maakte en demonstreerde van alles. Ook vind ik het een groot pluspunt dat je echt de keuken in kunt kijken. Als je zit te eten kun je niet direct de keuken in kijken, maar om net om de hoek zie je alles in de keuken gebeuren. Wij zijn nu al een aantal keer geweest en één keer tot bijna sluit. Je ziet dan ook dat de keuken van top tot teen helemaal schoon gemaakt wordt en dat geeft ook wel een goede indruk.

Nu een groot aantal foto's van gerechten, zijn jullie er klaar voor?
 
En hebben jullie al honger gekregen? Ik heb zoveel mogelijk gerechten op de foto gezet om zo te laten zien hoeveel ze hebben en dat er voor iedereen wel wat is. 

Het concept bij Sushi Mall is heel simpel en relaxed. Je kunt er per ronde per persoon 5 gerechten kiezen en je mag er 2,5 uur onbeperkt eten. Er is geen limiet aan rondes, en alles mag dus genomen worden in 2,5 uur. Na die tijd mag je nog lekker na tafelen met een ijsje of een drankje. De gerechten worden lekker snel gebracht en je hoeft dus niet lang te wachten. Ik houd hier persoonlijk wel van, want ik vind het maar niks als je elke keer 30 min moet wachten op een ronde.
Ik vind het restaurant echt een aanrader en mijn ouders, Robert en Noah zijn net zo'n fan als ik. Noah laat hier zijn favo sushi zien. De viskuit eitjes vindt Noah super lekker. Het bevalt ons zo goed, dat ik er nu al een paar keer geweest ben. En geloof mij, in in avonden is het er echt druk maar krijg je nog steeds je eten snel geserveerd.

Sushi Mall Groningen
Het Hout 71 
9723 LB Groningen
tel: 050-7676078

Lunch: 
Maandag t/m zondag (12.00 - 17.00) € 17,50
Diner:  
Maandag t/m woensdag (17.00 - 22.00) €22,50
Donderdag t/m zondag (17.00 -22.30) €25,00

Als je in de buurt van Groningen woont is het zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen en er een hapje te eten!
Wil je meer informatie of het menu zien? kijk dan op www.sushimall.nl 

Q: Wat is jou favoriete sushi?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.