woensdag 4 juli 2012

Huis Gekocht!

Jullie kunnen het al in de titel lezen, en we willen het van de daken schreeuwen WE HEBBEN EEN HUIS!!! Ja we hebben een huis gekocht en dat ging veel sneller dan we verwacht hadden! We hebben een aantal huizen bekeken en al snel viel ons oog op dit huis. Na onderhandelingen en gesprekken zijn we er uit gekomen en hebben we getekend. Als alles zo gaat zoals het nu hoort te gaan krijgen we eind augustus de sleutel en hebben we ons eerste eigen huisje, dus geen huurwoning meer.


We (Robert en ik) willen jullie erg graag laten zien hoe het huis er uitziet. In overleg mag ik de foto's van de huidige bewoners plaatsen. Dit wilden we ook graag, omdat we geen foto's willen plaatsen van onze eigen interieur. Natuurlijk zullen jullie wel dingen zien als we er wonen, maar dit doen we puur om veiligheidsredenen.
Het is een eengezinswoning met vier slaapkamers. Bij binnenkomst komt je in de hal met een trap naar boven. Rechtdoor loop je naar de keuken en zoals jullie zien liggen er erg mooie plavuizen.
Het heeft een mooie doorzon woonkamer. In de woonkamer ligt een mooie en nieuwe parketvloer en is er een kleine schouw gebouwd.
De keuken is voor ons echt een mega verbetering. Op dit moment wonen we in een huurhuis en hebben we dus een standaard woningbouw keuken. Dit is een keuken met een mooi aanrechtblad en kastjes die ook naar onze smaak zijn. De keuken loopt door naar een bijkeuken waar wij onze wasmachine en droger kunnen plaatsen. Vanuit daar ga je ook naar de tuin waar veel zon komt. We hebben een dichte tuin , dus ook perfect voor Noah. Wel is er een deur naar buiten, dus de tuin is niet volledig afgesloten.
We hebben vier slaapkamers. We wilden minimaal vier omdat we onze slaapkamer hebben, die van Noah, de werkkamer en een logeerkamer. We vinden het behang ( het rode pip behang en de blauw wit geblokt behang) echt super en zullen dit ook zo houden. Noah was er ook helemaal weg van.
We krijgen een BADDDDDDD.... Woohoo dat wordt eindelijk thuis alle badproducten testen. De badkamer is kort geleden verbouwd en heeft een bad en een aparte douchecabine.

Zoals jullie kunnen zien is het voor ons een perfect begin voor een huisje. We zijn er erg blij mee en kunnen niet wachten om de sleutel te krijgen en er in te gaan klussen. Er hoeft niet veel te gebeuren maar toch de kleine dingen.

We gaan jullie natuurlijk wel op de hoogte houden van wat er allemaal gebeurt achter de schermen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.