zondag 15 juli 2012

Max Factor Flipsticks

Max Factor is deze zomer met iets totaal nieuws op de markt gekomen, flipsticks. Niet meer die ene saaie kleur op je lippen maar een ombre kleur effect die je lippen laat stralen. Mix, match en creëer je eigen look met deze nieuwe zomerse eyecatchers.


De flipstick is een make-up product met aan beide kanten een lipstick, vandaar natuurlijk ook de naam flipstick. De kleuren van de lipsticks zijn ontworpen door Pat McGratch, creatief directeur van Max Factor. Zij heeft de sticks zo ontworpen dat ze individueel gedragen kunnen worden, maar ook geblend kunnen worden.  
Er zijn totaal vijf verschillende varianten van de flipstick. Ik heb de Melody Brown en Bloomy Pink. Links zie je de twee kleuren van de Melody Brown en rechts ze twee kleuren van Bloomy Pink. 
Melody Brown: Beide kleuren zijn redelijk nude op de lippen. Echter heeft de linkerkant echt een soort gouden gloed er door zitten. Deze kleuren passen niet helemaal bij mijn huidskleur en ik moet juist een beetje kleur hebben, echter staan mijn moeder deze kleuren juist erg mooi.
Bloomy Pink: Deze kleuren zijn meer verschillend en deze zullen samen ook meer van elkaar afsteken. De lichte kleur heeft een opvallende frost finish en is lichtroze. De rechter kleur is een stuk donkerder en heeft een mooie donkere roze kleur.
Hier heb ik de Bloomy Pink samen op gedaan. Ik heb de donkere kleur aan de buitenkanten lichtelijk aangebracht en op het midden van mijn lippen heb ik de lichtere 'highlight' kleur aangebracht. Wel heb ik het een klein beetje met mijn vinder in elkaar over geblend om het verschil niet mega groot te laten zijn.
De lipsticks blijven niet heel lang zitten maar voelen wel heel fijn aan. Ze zijn zeker handig als je wil variëren met kleur. Ze hebben een fijne kleine puntige sticks, hierdoor zijn ze erg makkelijk en fijn aan te brengen. 
De Melody Brown vind ik niet echt geslaagd, maar de Bloomy Pink vind ik echt heel erg leuk en draag ik dan ook graag.

De Flipsticks zijn vanaf nu verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt en kosten €12,49 per stuk. 

Q: Wat vind jij van de ombre trend?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.