zaterdag 14 juli 2012

Miss Sporty - Fabulous Nail Patches!

Ik ben echt fan van nagelstickers, mits ze van goede kwaliteit zijn. Mijn favoriete merken zijn op dit moment Sephora en Sally Hansen, maar ik ben altijd op zoek naar goedkopere varianten die ook bijna een week goed blijven zitten. Ik heb al eens over de Essence nagel stickers geschreven, maar deze budget stickers blijven maar een paar uur goed zitten. Nu komt miss Sporty met de Fabulous Nail Patches die tot 10 dagen goed moeten blijven zitten. Ik ben benieuwd en heb ze voor jullie getest.
De Miss Sporty nagel stickers zitten in kleine lange verpakkingen. Elke verpakking heeft 10 stickers, dus je kan niks fout doen. Dat vind ik echt een nadeel. als ze er twee extra bij in hadden gedaan was het veel reëler geweest. Het zijn stickers die je één keer kunt gebruiken.
De stickers zijn erg makkelijk aan te brengen. Je zoekt het juiste formaat, je plakt hem op je nagel en veegt hem goed uit, en als laatst vijl je de tip er af zodat hij aansluit aan de nagel.
Er komen vier verschillende kleuren van de Miss Sporty Fabulous Nail Patches. Commando, Fierce Leopard, Sweet Heart en Zebra zijn de namen van bovenstaande stickers.
Ik heb de setjes Sweet Heart en Zebra en ze lijken erg veel op de stickers van Sephora als je ze zo ziet zitten. Ze zijn echter wat dikker en zitten meer tussen Essence en Sephora in.
Het aanbrengen van de stickers gaat erg makkelijk. Je kunt ze makkelijk uitstrijken zodat er geen randjes omhoog staan. Daarna kun je erg makkelijk met de vijl langs je nageluiteinde gaan en het laatste stukje weg vijlen. Ik heb het met en zonder topcoat getest en beide hebben zijn voor- en nadelen. Het voordeel van een topcoat is dat de print beter blijft zitten, deze vervaagt zonder topcoat. Het nadeel van de topcoat is dat het verwijderen niet meer zo makkelijk gaat.
De stickers bleven bij mij 3 dagen zitten maar waren na 1 dag al wel beschadigd. Ze zijn dus niet zoals die van Sally Hansen of Sephora, maar die zijn ook een stuk prijziger. Ik vind het een leuk goedkoper alternatief. En zeker het proberen waard.

De Miss Sporty Fabulous Nail Patches Liggen vanaf eind deze maand in de winkel en kosten €2,99 per setje en zijn verkrijgbaar bij o.a. Etos. 

Q: Wat is jou favoriete nagel stickers merk?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.