zondag 1 juli 2012

NYC City Proof 8hr Lipgloss

Tegenwoordig hebben we het allemaal druk en zijn we altijd aan het werken, shoppen , daten en noem het maar op. Je wilt er op je allerbeste uitzien maar er is geen tijd om je make-up elke keer bij te werken. Vaak wil ik ook een mooie kleur met een mooie gloss glans, dus al snel ben je aan het layeren met meerdere lipproducten. Nu hoeft dat niet meer met de nieuwe 8hr lipgloss met kleur en glans.

De lipstick zit in een simpel lange verpakking en heeft een plastic cellofaan er omheen met daarop de naam van de gloss en de ingrediënten die er in zitten. Zelf vind ik het plastic er omheen niet heel erg mooi er uitzien, maar dat kun je er eventueel afhalen.

De lipgloss heeft een kleine iets plate spons applicator en daardoor kun je de lipgloss erg makkelijk aanbrengen.
Er zijn totaal zes kleuren verkrijgbaar die in drie categorieën worden ingedeeld.
- De huidkleurige tinten : Chique, romige kleuren die je bijvoorbeeld erg goed kan dragen tijdens werk.
- De roze tinten : meisjesachtige roze tinten die zeker niet te meisje meisje zijn.
- De felle kleuren : de goed gepigmenteerde en kleurrijke glossjes die prfect zijn voor tijdens een avondje uit.
 
De zes nieuwe kleuren bij elkaar.
450 Everlasting Blossom , 451 Blush Forever, 452 Perpetually Hot Pink, 453 Cherry Ever After, 475 24/7 Lilac, 460 Gold With Me
452 Perpetually Hot Pink
450 Everlasting Blossom 
460 Gold With Me

Wat ik erg prettig vind aan deze lipgloss is dat hij in het begin niet plakt. Helaas begint hij na een uur of twee ineens te plakken. Persoonlijk vind ik dit niet echt fijn, maar als je een klein beetje plak in een lipgloss niet erg vind zijn ze helemaal top! Ze geven je lippen een mooie high shine effect. De gloss houdt het geen acht uur vol, maar hij blijft zeker een lange tijd zitten en blijft ook zeker tijdens een drankje of  tussendoortje zitten.
Ik ben best enthousiast over deze lipgloss, want ze gaan makkelijk in de tas en voelen dus gewoon erg prettig aan. De lipgloss is ook budgetproof en dus zeker leuk voor erbij.

De NYC City Proof 8hr Lipgloss is vanaf juli 2012 verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt en kost €3,79 per stuk. 

Q: Welke kleur trekt jou het meeste aan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.