donderdag 26 juli 2012

Orly - Feel the Vibe NEON lakjes

Deze zomer heeft Orly een opvallende collectie 'Feel the Vibe' uitgebracht. Een collectie met voornamelijk neon kleuren. De collectie is hot en is lekker vrolijk en opvallend. De collectie bestaat totaal uit zes lakken waarvan ik twee heb. Vandaag de leuke en opvallende kleuren blauw en oranje. 

De flesjes van Orly zijn altijd mega groot, een flesje bevat 18ml. De flesjes van Orly hebben een rubberen dop, hierdoor kun je erg makkelijk het flesje openmaken. Ik heb de kleuren Skinny Dip en Melt your popsicle.
Skinny Dip is een helder blauwe lak die op zich niet heel neon is, maar wel erg leuk opvallend is. Er zit een hele kleine shimmer in wat de lak nog interessanter maakt. Erg leuk voor de zomer.
Melt your Popsicle geeft bijna licht in het donker. Dit is echt over de top neon. Het is eigenlijk geen neon meer, maar fluor oranje. Ik vind de kleur wel onwijs gaaf als het gaat om de kleur en de dekking. Hij is met twee dunne laagjes bijna helemaal dekkend, maar door de opvallende kleur valt het niet op dat je een klein stukje nageluiteinde ziet. Totaal zomer proof deze geweldige kleur.
Op deze foto hierboven zie je gewoon dat de oranje kleur weerkaatst op mijn hand. Kijk dat noem ik nog eens fel.Ik vind de lakken van Orly altijd erg prettig lakken! De lakken hebben een prima droogtijd en Orly blijft bij mij meestal wel wat langer goed zitten dan de meeste andere lakken. 

De Feel the Vibe lakken zijn op dit moment verkrijgbaar bij Enchantra en kosten €6,95 per stuk.

Q: wat vind jij van de NEON trend?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.