woensdag 18 juli 2012

Palmolive Ayurituel Douchelijn

Palmolive komt met een nieuwe douche-lijn die geïnspireerd is door de Indiaase Ayurvedische leer. Met deze douche-lijn krijg je een ontspannings momentje op de dag. Want elke vrouw heeft het tegenwoordig druk met werk, school, realtie en sociale contacten. Volgens palmolive kom je met de Ayurituel producten weer helemaal in balans in je eigen badkamer.
Ter introductie van de nieuwe lijn kreeg ik een leuke mand opgestuurd met daarin twee douchegels in de  geuren joyous en energy. Dat was niet het enige, want ook zat er een aroma olie, een boekje over ayurveda en twee bijpassende gastendoekjes in.


Wat is Ayurveda?
Ayurveda is de traditionele gezondheidsleer van India en wordt in grote delen van Azië gebruikt. Het woord Ayurveda bestaat uit: Ayur (wat leven betekent) en Veda (kennis of weten). Ayurveda is dus letterlijk de kennis van het leven. Bij Ayurveda staan doshas (verschillende levensenergieën) centraal. Deze kunnen worden gestimuleerd of beïnvloed door geuren, kleuren, yoga, massages en voeding. Het geheim ligt in een harmonieus evenwicht tussen de verschillende doshas, waardoor je je optimaal lekker in je vel voelt.
Palmolive Ayurituel Energy:
Deze Douchegel heeft stimulerende en prikkelende geuren zoals Indiaanse sandelhout en gember. Het is een hele warme en zwoele geur. Hiermee stap je fris en met nieuwe energie je badkamer uit.
Palmolive Ayurituel Joyous: 
Heerlijke geurende douchegel met de geurcombinatie van moerbei en lotusbloem. De lotusbloem staat voor reinheid en compleetheid en de geur laat je heerlijk ontspannen.
In het perspakket zaten twee gastendoekjes in de kleuren van de douchegels en dit leuke en interessante boek over Ayurveda. Verder zat er een aroma olie in met een orientaals geurtje.
De douchegels zijn erg fijn in gebruik. Ze schuimen lekker en reinigen de huid goed. Verder geeft het een lichte subtiele geur en blijft deze heerlijk in de badkamer hangen. Ik zou zeggen, snuffel even aan de geuren als je bij een drogisterij bent.

De Palmolive Ayurituel Shower gels zijn vanaf nu verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt en kosten €2,89 per stuk. Ook zag ik dat ze een leuke cadeauset hebben.

Q: Welke van de twee spreekt jou het meeste aan?

1 opmerking:

  1. Oh wat een mooie verpakkingen zijn het! De geuren lijken me ook erg fijn ruiken! Wat een leuke blog heb je trouwens! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.