woensdag 18 juli 2012

Parfum: Lady Gaga - Fame

Ze is nooit iemand geweest die genoegen nam met wat ze al bereikt had. Lady Gaga’s eerste signature parfum zet de parfumindustrie op zijn kop. Waar licht is, brengt ze duisternis. Waar transparantie is, brengt ze mysterie. Waar fruit is, vraagt ze om vergif. Het resultaat is Lady Gaga Fame, een weelderige bloemengeur die zo zwart is als de ziel van roem, maar bij contact met lucht volledig transparant wordt.

Rijkdom & Vergif
Liefde & Waanzin
Roem & Verraad
Kracht & Woede
Vrijheid & Obsessie
LADY GAGA FAME: EEN VERBODEN GEUR
De kern van het parfum wordt gevormd door een DUISTER AKKOORD dat is geïnspireerd op de belladonna, de dodelijke nachtschade die 18e eeuwse beauty's gebruikten voor een hevig intense blik. Brandende wierook hult de verboden vrucht in een zwarte nevel en creëert een zoete, fatale verleiding.

Dit duistere hart vloeit over in een SENSUEEL AKKOORD van weelderigheid, een samensmelting van druipende honing, saffraan en abrikozennectar.

Een LICHT AKKOORD fluistert pracht en praal. De intense bloemige geur van geperste tijgerorchidee en Arabische jasmijn belichaamt een tijdloze schoonheid.
LADY GAGA FAME: EEN TECHNISCH HOOGSTANDJE
Geïnspireerd op Lady Gaga's uitspraak “Als je geen schaduw hebt, sta je niet in het licht" staat de zwarte vloeistof symbool voor een geurmetamorfose in een luxueuze duisternis. De vloeistof is zo zwart als de ziel van roem, maar wordt bij contact met lucht volledig transparant. Dit 'black to clear'-parfum is het resultaat van een unieke innovatie in de vloeistoftechnologie.


LADY GAGA FAME: EEN RUWE ELEGANTIE
De mysterieuze vloeistof is gehuld in een moderne flacon. De even sexy als afstotelijke vormgeving is een uitdaging voor het oog en combineert eigentijdsheid met een klassieke uitstraling. De flacon heeft de vorm van een verfijnde cocon en is gemaakt van transparant glas dat de zwarte vloeistof die erin zit onthult. Een architecturale dop, geïnspireerd op monsterlijke klauwen, grijpt vast op de flacon.

Gewelfd, goudkleurig en krachtiger dan ooit. Grijp de klauw en ontketen jouw FAME.

Prijzen Lady Gaga Fame
Eau de parfum                                                30 ml        € 29,50
Eau de parfum                                                50 ml        € 39,50
Eau de parfum ultimate masterpiece          100 ml      € 69,50
Shower gel                                                     200 ml      € 19,50
Body lotion                                                     200 ml      € 19,50

De geur ligt vanaf september in de winkel en ik ben wel erg nieuwsgierig geworden hoe hij uiteindelijk zal gaan uitpakken op mijn huid.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.