donderdag 5 juli 2012

Philosophy Persevent

Twee weken geleden was ik aanwezig bij het event van Philosophy met alle nieuwtjes die dit jaar nog op de markt komen. Ik denk dat vele het merk Philosophy wel kennen, het merk wordt exclusief verkocht bij Ici Paris XL. Het event vond plaats op de 32e verdieping van de Rembrandttoren in Amsterdam. De perfecte setting voor het Philosophy gevoel. Kijk mee naar korte bits over de aankomende producten en de sfeerfoto's van die dag.
Er stonden cupcakes op tafel die niet alleen er heerlijk uitzagen, ook nog eens heerlijk smaakten.
De tafel straalde Philosophy uit!
Heerlijke producten op een rij
foto van Suzanne 
Een groot aantal producten van Philosophy
Warwick, de general manager van Philosophy vertelde ons wat meer over het ontstaan en de geschiedenis van Philosophy. Ook vertelde hij dat ze op dit moment bezig zijn om een flagship store te realiseren in Nederland. Dit willen ze volgend jaar gerealiseerd hebben.
Warwick vertelde dat ze in drie maand in 45 winkels in Nederland liggen en meer dan 10.000 producten verkocht hebben. Dat noem ik nog eens een goede start voor een merk in een nieuw land.
Robin White, de global PR dame vertelde ons over een paar bestaande en aankomende producten. Zelf werkt Robin al 16 jaar bij Philosophy dus zit ze al bijna vanaf het begin bij het merk. 

Robin vertelde dat wereldwijd huidklacht nummer 1 een ongelijke huidskleur en pigmentvlekjes zijn. En daar heeft Philosophy nu een product voor gemaakt die dit verbeterd en nog veel meer doet. 
Vanaf halverwege september komen ze naast de dagelijkse microdelivery exfoliating facial wash en de wekelijkse microdelivery peel nu met de microdelivery triple-acid brightening peel. Dit zijn peeling pads die een verhelderende en gladdere huid geven naar twee keer gebruiken. Na vier keer gebruiken zijn fijne lijntjes verminderd en zijn pigmentvlekjes ook minder zichtbaar. 
Ik ben helemaal enthousiast over het product en hoop het dan ook snel te proberen.
In een set zitten 12 pads, hier kun je voor wekelijks gebruik 3 maanden mee doen. Deze set gaat €69,95 kosten.
Verder komen ze vanaf half september ook met de take shelter. Een product waar ik ook direct erg enthousiast over was. Een crème voor het gezicht die je bescherm tegen invloeden van buitenaf. Denkend aan zon, maar ook tegen vervuiling uit de lucht. Ze komen met twee varianten, de SPF30 en de SPF50. Wat ik direct erg prettig vond aan de crème dat hij niet plakkerig of vettig aanvoelt! Echt een must have al zeg ik het zelf. Deze komt dus vanaf september en gaan €29,95 kosten.

Ook komt Philosophy met een BB cream. Deze Be your best Beauty Balm is verkrijgbaar in twee tinten en komen vanaf half november in de winkel te liggen. De BB creams zijn wat donkerder dan de gemiddelde crèmes dus ik dat hier ook erg veel animo voor is. Ze gaan €29,95 kosten.
foto gemaakt door Willemijn
Als laatst komt Philosophy aan het einde van dit jaar nog met de Sweet Kisses Lip Shines. Velen van jullie zullen deze al kennen, want op dit moment zitten ze bij de gisftsets in. De lipgloss hebben leuke namen en heerlijke smaken. Ze zijn o.a.verkrijgbaar in : coconut frosting, vanilla birthday cake, cinnamon buns, raspberry sorbet enz enz. De namen zeggen eigenlijk al genoeg. Het lekkere is dat de gloss totaal niet plakt, dus geen haren aan je mond geplakt. De lipgloss zal pas vanaf december individueel verkocht worden, maar wil je er nu al één bemachtigen kun je een leuke giftset kopen. 
Ik ben heel erg enthousiast over de aankomende producten van Philosophy en kan niet wachten om alles thuis grondig te gaan uitproberen. Ik wil de dames (Daphne en Anja)  en heer van Philosophy heel erg bedanken voor de geweldige gastvrijheid en het goed georganiseerde event. Alles was perfect en tot in de puntjes goed verzorgd.  
Zodra de producten in de winkel liggen zal ik dit nog vermelden!

Q: Wat is jou favoriete Philosophy product? en wat zijn nog meer aanraders?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.