dinsdag 24 juli 2012

Playboy VIP M/V

Playboy is met een nieuwe geurlijn gekomen, namelijk het VIP-duo. Open deuren naar de VIP-lifestyle met feestjes en privélimousines. Je bent slechts één spray verwijderd om dit gevoel te krijgen volgens Playboy. Goud en bunny oren all over the place en een geur is ontstaan.

De verpakking voor dames heeft een ronde glazen flacon met glanzend zwarte konijnenoren en een gouden vlinderstrik. Het doosje is volledig van doorgestikt metallic goud. 


De flacon voor heren staat symbool voor een moderne mannelijke stijl. Een opvallend gouden VIP patroon zit om de hele flacon heen. De playboybunny heeft hier een leuk mannelijk tintje.
De dames variant is bloemig en licht sensueel. Hij opent met een explosie van frisse nectarine , verzacht door een mix van sinaasappelbloesem. Hij gaat over in de hartnoot van sappig rood fruit. Tot slot vormen muskus, sandelhout en sensuele kasjmier.
Het is een lekkere geur voor dames die niet te moeilijk willen doen over een luchtje. Het is een frisse maar sensuele geur.


De heren variant is fris en kruidige geur. Hij opent met een golf van frisheid, van bergamot en groene accenten van rabarber en rum. In het hart wordt de geur versterkt door sappige appels. Tot slot geeft lavendel een onverwachte twist aan de geur.
De mannengeur vind ik in het begin een beetje scherp fris. Dit veranderd na loop van tijd en dan ruik je je de lavendel en dit vind ik echt een verrassende en aangename geur.
Naast de geuren komt er ook een bijpassende deodorant voor heren en dames. Daarnaast krijgen de heren er ook nog eens een douchegel bij, dus de mannen kunnen op en top zich wanen in de geur van playboy.

Playboy VIP voor hem
Eau de Toilette 50ml.   €9,99
After Shave 100ml.      €8,99
Deodorant 150ml.        €3,49
Showergel 250ml.        €3,29

Playboy VIP voor haar
Eau de Toilette 30ml.   €12,99
Eau de Toilette 50ml.   €16,99
Deodorant 150ml.       €3,49

De geuren zijn verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt!

Q: Wat is jou eerste indruk over de playboy geuren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.