zondag 22 juli 2012

Revlon - Colorburst Lip Butters

Eindelijk zijn ze in Nederland. Na maanden zijn ze er dan eindelijk, de lip butters van Revlon. Ik hoorde hier een paar maanden geleden al over van meiden uit Amerika. En dankzij die berichten was ik wel erg benieuwd geworden naar de Colorburst Lip Butters. Vanaf deze maand liggen ze in de winkel en ik heb ze nu ook eindelijk zelf kunnen testen.


De Colorburst Lip Butters zijn verzachtende en verzorgende lipbalms die hydrateren en tegelijkertijd een kleur geven. Ze zitten in een verpakking met een zwarte onderkant en een gekleurde dop. De dop geeft een indicatie van wat de kleur ongeveer is.
095 Crème Brulee , 001 Pink Truffle , 075 Lollipop , 010 Raspberry Pie
095 Crème Brulee , 001 Pink Truffle , 075 Lollipop , 010 Raspberry Pie
Hier zie je de kleuren op mijn lippen. Ze geven in het begin een subtiele kleur op de lippen. Dan heb je al een mooi hydraterende lip butter. Maar ga je nog één of twee keer over je lippen dan komt er een intense kleur tevoorschijn.
Ze voelen onwijs zacht en boterig aan en geven dus een erg mooi kleur. De combinatie van Mango, Shea en Kokos verzacht en verzorgt de lippen en geeft ze een prachtige kleur en glans. Omdat ze zo zacht en boterig zijn blijven ze helaas niet zo super lang zitten. Je kunt er prima wat mee drinken en een snack eten, maar een grote maaltijd overleven ze helaas niet goed. Toch blijf ik enthousiast omdat ze zo fijn aanvoelen.

De Revlon Colorburst Lip Butters zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen bij jou in de buur. De Revlon Colorburst Lip Butters zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren en kosten €10,50 per stuk.

Q: kende jij de Lip Butters al? En welke kleur is jou favoriet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.