zondag 8 juli 2012

Sephora vernieuwde Badlijn

Elk seizoen veranderen veel merken hun collectie met nieuwe en andere producten. Maar Sephora heeft een badlijn die al jaren in het assortiment zit. Het is een groot succes en wordt erg veel verkocht. Het assortiment bestaat uit vele verschillende geuren en producten en er is voor ieder wat wils. Toch merkte Sephora dat het een beetje verouderd was en wilde de badlijn helemaal omgooien en vernieuwen. Vernieuwde geuren, vernieuwde verpakkingen en nieuwe producten. Omdat Sephora dit allemaal vernieuwd heeft kregen alle werknemers een lekker pakketje mee naar huis om te proberen en te testen. Ik kreeg een heerlijk Mango pakket.

In het setje zat een handzeep, een bad/douche gel, een body lotion en een geurkaars. Allemaal in de Mango geur. De mango lijn heeft een typische oranje kleur en zo wordt elke geur met een vaste kleur aangeduid.
Verder zijn er nog producten zoals: Douchecrème , bodyscrub, bodybutter, belletjeskubus , badkorrels, badparels, eau de toilette en een spons.
Hydraterende body lotion, €9,30
Deze body lotion is best dun en snel bijna letterlijk op de huid. Hij is heel warm zoet van geur en vind hem iets te vol van geur voor de zomer. Voor de herfst vind ik hem persoonlijk perfect.
Hand Wash, €5,30
Ik vind het altijd heerlijk om een fruitige handzeep te hebben voor bij de kraan. De geur gaat dan echt door de ruimte heen en blijft lekker aan je handen zitten. Echt een topper!
Geurkaars €6,95
Geurkaarsen vind ik altijd heerlijk, helemaal als ze ook nog eens een sterke geur hebben. De Sephora kaars heeft een subtiele mango geur.
Bad en Douche gel, €9,30
Dit is wel weer een erg fijn product. De formule van dit product hebben ze niet veranderd omdat het zo'n succes was. Alleen de geur is anders. Lekker voor onder de douche of straks in mijn nieuwe bad, het schuimt in ieder geval lekker!
Hier zie je een pers afbeelding van alle kleuren op een rij. Ze hebben het kleurrijk effect gelukkig gehouden, want veel mensen onthouden dat en het is toch een soort eyecatcher van Sephora. 

De nieuwe lijnen van Sephora liggen vanaf nu in de winkel. Je krijgt nog 15% extra korting op de producten dus dat is altijd mooi meegenomen. Verder zijn alle oude badproducten nu 50% korting en wees er snel bij, want in Groningen is alles al bijna uitverkocht. 

Nog een klein leuk weetje! Ik heb mijn stage periode bij Sephora met een voldoende/expert afgesloten en ga er in de zomermaanden werken! Super leuk om zo nog wat langer te blijven bij het super leuke bedrijf!

Q: Heb jij wel eens een Sephora badproduct geprobeerd?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.