dinsdag 31 juli 2012

Too Faced - Better Than False Lashes

Too Faced is één van mijn favoriete merken bij Sephora. Ze hebben leuke, speelse en goede kwaliteit make-up. Nu is Too Faced met een nieuwe mascara gekomen. De Better Than False Lashes is een mascara die uit drie stappen bestaat en je een kunstwimper effect moeten geven. Ik was erg benieuwd en heb het direct geprobeerd.
De mascara zit in een opvallende doos met voorop een foto van mega wimpers. Beetje jammer vind ik dat, want ik vind het dan direct er zo nep uitzien. Ik hou meer van the real deal.
 De mascara werkt in drie stappen, prime, build en seal. Je ziet aan de afbeelding dat je wimper met laagjes omseald wordt.
In het doosje zelf zit een mascara die je zowel als basis laag en als top laag gebruikt. Verder zit er een nylon lash fibers bij die losse vezels aan je mascara laat plakken.
De mascara zelf heeft een vrij simpel en eenvoudig borsteltje.
De vezels kun je erg goed zien en deze breng je als een gewone mascara aan.
Hier zie je stap 1 en 3. Bij stap 1 heb ik alleen een laagje mascara aangebracht. Bij stap drie zie je het eind resultaat. Zoals je kunt zien zijn mijn wimpers zeker een stuk langer geworden en zijn ze voor mijn doen echt lang.
Dit is stap 2, en hier zie je erg goed dat de vezels aan je wimpers blijven plakken. Ik heb het alleen bij mijn bovenste wimpers gedaan.

De mascara geeft een mooi resultaat en laat mijn wimpers echt langer worden. Toch vind ik het aanbrengen lastig want ik kan niet goed tegen dingen in mijn ogen kan en de vezels gaan heel snel per ongeluk in je ogen komen. Hoewel ik tot nu toe alleen maar positief kan zijn vind ik hem toch niet prettig en zal ik hem niet zo snel weer pakken.

Waarom? Omdat hij onwijs plakt. Ja echt je leest het goed, hij plakt. De mascara heeft een soort plakkerig effect om natuurlijk de vezels te binden, maar helaas blijft de mascara plakkerig. Ik bleef mij de hele dag ergeren aan het feit dat mijn binnenste en buitenste wimpers aan elkaar bleven plakken.

Heel erg jammer want het resultaat is erg goed. Ik ben overigens niet de enige die hier zo over denkt, want mijn collega's van Sephora hebben hem ook en hadden eigenlijk dezelfde mening. Super goed effect, maar oh zo plakkerig. Voor mij is de ergernis te groot om hem weer te kopen, maar één collega vond het niet heel erg storend en draagt hem erg vaak.
Veel meiden geloven niet dat ik 'onzichtbare' blonde wimpers heb, maar hierboven zie je het verschil. Links heb ik geen mascara op en rechts zie je de too faced mascara.

De mascara is verkrijgbaar bij Sephora en kost ronde de €45 (ja je leest het goed)
Maar eerlijk is eerlijk, als hij niet zou plakken zou ik hem zo weer kopen, nu is het helaas een fail voor mij.

Q: zou jij €45 betalen voor een mascara?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.